Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τι δώρο έκανε ο Πατίτσας στην Χρουσαλά για την πρώτη επέτειο του γάμου τους


 Ήταν Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 όταν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ένωσαν τις ζωές του ενώπιον Θεού και εκατοντάδων ανθρώπων σε μια χλιδάτη τελετή στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι. Τότε όλοι είχαν μιλήσει για έναν πανάκριβο γάμο που στοίχισε με τα προεόρτια και τα μεθεόρτια περί τις 700.000 ευρώ.
Ένα χρόνο μετά ο Λέων Πατίτσας γενικός γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και εγγονός ενός θρύλου της ελληνικής ναυτιλίας, του καπετάν Λέοντα (Παντελεήμων) Λεμού υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αυλώνα ως μαυροσκούφης.
Στην προχθεσινή επέτειο ο Λέων δεν ήταν φυσικά στη μονάδα του. Είχε ζητήσει άδεια που του παραχώρησε ο διοικητής του.

Ήταν εξοδούχος και συνόδευσε τη γυναίκα του σε τουρνουά beach volley… Κάθισε στις κερκίδες και καμάρωσε την Μαριέττα του, που όπως αποδεικνύεται εκτός από μόντελινγκ, παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, καθημερινό ζύμωμα ψωμιού και νοικοκυριό (γράφει βιβλίο), κατασκευή σανδαλιών και χορό, ξέρει και από βόλεϊ.
Η παρουσία του δίπλα της σ’ αυτή τη δημόσια εμφάνιση της ήταν το ωραιότερο δώρο, που φυσικά συνοδεύτηκε από ένα υπέροχο κόσμημα από γνωστό οίκο joialliers.
Μετά το τουρνουά η Μαριέττα επέστρεψε στις πρόβες χορού για τη συμμετοχή της στον τελικό του Dancing.
Φυσικά ο εορτασμός της επετείου ήταν οικογενειακός και στους φρεσκοπαντρεμένους ευχήθηκε όλη η οικογένεια να ζήσουν πολλά χρόνια ευτυχισμένοι και να είναι του χρόνου τριπλοί.

Πηγή:toblogtonkirion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου