Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η επιστολή Σκορδά-Λιάγκα για τις φωτό του μωρού τους


 Διαβάστε την εξώδικη δήλωση που έστειλε το ζεύγος στο περιοδικό «Χάι» για την δημοσίευση των φωτογραφιών του μωρού τους. Χωρίς υστερίες και υπερβολές αλλά με αγάπη και ευχαριστίες…

«Σεβόμενοι απολύτως το έργο σας και εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας για την διακριτικότητα και τον επαγγελματισμό που επιδείξατε κατά την κάλυψη του θέματος της γέννησης του γιου μας, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές και επισήμως ότι δεν επιθυμούμε την δημοσίευση της εικόνας του παιδιού μας στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Υποχρεωνόμαστε, δε, να προβούμε στην ας άνω αυτονόητη δήλωση, διότη σήμερα, παρά την σχετική παράκληση που προφορικά είχαμε γνωστοποιήσει στους συναδέλφους και είχε γίνει σεβαστή, το περιοδικό «Χάι» δημοσίευσε φωτογραφίες του νεογέννητου παιδιού μας, Η ενέργεια αυτή μόνο ως δημοσιογραφικά άστοχη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνεστε τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμούμε την δημοσιοποίηση της εικόνας του παιδιού μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που θα σεβαστείτε την ως άνω επιθυμία μας».

Με αγάπη: Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά

πηγη:freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου