Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Μπλέκουν και ντίβα της πίστας στη μαφία της Λάρισας!



Μπλέκουν ντίβα της πίστας με τη μαφία του "κάμπου". Η πασίγνωστη τραγουδίστρια εξετάζεται από τις διωκτικές αρχές για τις σχέσεις που είχε με το κύκλωμα της Θεσσαλίας, καθώς το όνομά της περιλαμβάνεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε κοριός της ΕΥΠ και στις οποίες γίνεται λόγος για μεγάλη αγοραπωλησία κοκαϊνης.
Σύμφωνα με την Espresso, βασικός στόχος της αστυνομικής έρευνας στην Αθήνα είναι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης ο οποίος είχε αποδεδειγμένα συναλλαγές για ναρκωτικά με 60χρονο που φέρεται ως αρχηγός της μεγαλύτερης από τις τρεις μαφιόζικες οργανώσεις, αλλά και με άλλους ανθρώπους του κυκλώματος.
Πρόκειται για μεγάλη φίρμα του.....
λαικού τραγουδιού, από τα κορυφαία ονόματα στις πίστες των νυχτερινών κέντρων. Από τις συνομιλίες, ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο αν η διάσημη αοιδός επρόκειτο να παραλάβει η ίδια τα ναρκωτικά με σκοπό να τα μεταπουλήσει ή αν ο επιχειρηματίας θα τα διακινούσε ώστε να βρει τα χρήματα που χρειαζόταν για να εξοφλήσει την οικονομική υποχρέωση που της είχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου