Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Θανάσης Πάτρας «Τιμή μου να συνεργαστώ με τον Γιώργο Παπαδάκη»



Ο 37χρονος παρουσιαστής του Εlatte μιλάει στο People για τη φιλία του με τη Νάντια Μπουλέ και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον τρόπο που έληξε η συνεργασία του με το Star, απαντάει στις σκληρές κριτικές και αναφέρεται στην ισορροπία της ζωής του .

Θα ήθελες να συμμετάσχεις στη μεγάλη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, με τον Γιώργο Παπαδάκη;
Θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή και τεράστια εμπειρία να συνεργαστεί κάποιος με έναν άνθρωπο σαν τον Παπαδάκη....


Δεν νιώθεις ότι η Νάντια θέλει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή, όπως κάποιοι της καταλογίζουν;
Αυτό έχει να κάνει με το ρυθμό της κάθε μέρας. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο δεν έχεις ξαναδουλέψει μαζί, το ψάχνεις. Και όχι μόνο με το συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά και με όλους αυτούς που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Μόνο έτσι δημιουργείται η «ομάδα». Μέχρι, όμως, να το βρεις αυτό, μπορεί να φύγει λίγο ο ένας μπροστά, να μείνει λίγο ο άλλος πίσω ή να συμβεί το αντίθετο. Πάντως, εγώ δεν αισθάνομαι ότι συμβαίνει κάτι περίεργο στην εκπομπή.

Πολλοί είναι εκείνοι που ταυτίζουν το στιλ σου, ως παρουσιαστή, με εκείνο του φίλου σου, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτό σε φέρνει σε δύσκολη θέση;
Καθόλου! Αρκετοί, μάλιστα, είναι και εκείνοι που νομίζουν ότι δούλευα μαζί με τον Γρηγόρη στο παρελθόν, ενώ η μόνη δουλειά που έχουμε κάνει μαζί είναι η ραδιοφωνική μας εκπομπή τώρα, στο Ράδιο 9. Ο Γρηγόρης είναι πολύ καλός στη δουλειά του, έχει μια πορεία αξιοζήλευτη και καλό είναι να βρίσκουν πράγματα για να σε ταυτίζουν με κάποιον που έχει πετύχει τόσα πολλά σημαντικά στη δουλειά του.

Δεν είναι, όμως, λίγο περίεργο να είσαι φίλος και να δουλεύεις μαζί με τον Γρηγόρη κάθε μεσημέρι, ενώ το πρωί να έχεις ήδη συνεργαστεί και με τη Νάντια, όταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν ζευγάρι;
Με τους φίλους σου πρέπει να είσαι ξεκάθαρος. Και εγώ με τον Γρηγόρη έχω ξεκάθαρη σχέση. Ο Γρηγόρης ουδέποτε θα έμπαινε στη διαδικασία να μου πει «μην το κάνεις αυτό» και νομίζω ότι, όταν είσαι ξεκάθαρος με τον άλλον, είναι ξεκάθαρη και η ζωή σου. Όπως δουλεύω δύο χρόνια στο ραδιόφωνο με τον Γρηγόρη, τώρα είχα τη δυνατότητα να δουλέψω στην τηλεόραση και με τη Νάντια. Και το έκανα. Είναι φίλοι μου και οι δύο. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι κακό ή  παράλογο.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου