Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Κωνσταντίνος Γαλανός «Με την Ελένη Φουρέιρα χωρίσαμε φιλικά»


 Για τη σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα, τον φιλικό χωρισμό τους, το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στο μέλλον, αλλά και την πρόταση που έχει δεχτεί να συμμετέχει στο «Just the 2 of Us II», μίλησε στην κάμερα του κάμερα του Super Star, ο Κωνσταντίνος Γαλανός.


«Με την Ελένη χωρίσαμε φιλικά», είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε για τη σχέση του μαζί της: «Ήταν μια καλή στιγμή και τελείωσε», ενώ για το διάστημα που έχει περάσει από τον χωρισμό τους είπε: «Νομίζω έχουν περάσει 7 μήνες» και δήλωσε μόνος.....


Παράλληλα, αποκάλυψε πως η 24χρονη τραγουδίστρια έχει έρθει να τον ακούσει στη Θεσσαλονίκη και μετά τον χωρισμό τους: «Είχε έρθει να με δει όχι στο τωρινό σχήμα, στο προηγούμενο, αλλά εντάξει έχουμε και υποχρεώσεις είμαστε και σε διαφορετικές πόλεις».

Στο ενδεχόμενο μια μελλοντικής συνεργασίας, ο Κωνσνταντίνος Γαλανός είναι θετικός: «Φυσικά, γιατί όχι; Μου αρέσει πάρα πολύ σαν καλλιτέχνης η Ελένη, και πολλοί καλλιτέχνες θα ήθελαν να συνεργαστούν με την Ελένη».

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως του έχει γίνει πρόταση από το Mega να συμμετέχει στο φιλανθρωπικό reality τραγουδιού «Just the 2 of Us», χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί τίποτα: «Μου έχει γίνει πρόταση. Είμαστε σε συζητήσεις ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου