Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πάρις Χίλτον.Γιατί αποχώρησε εκνευρισμένη από συνέντευξη;


 Η Πάρις Χίλτον, φανερά εκνευρισμένη, αποχώρησε από το γύρισμα τηλεοπτικής συνέντευξής της μετά από ερωτήσεις του δημοσιογράφου που την ενόχλησαν.

Η 30χρονη κληρονόμος έδωσε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της στον δημοσιογράφο Νταν Χάρις για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ABC. Οι ερωτήσεις, όμως, του δημοσιογράφου φαίνεται πως εκνεύρισαν την Πάρις με αποτέλεσμα αρχικά να δείξει την ενόχλησή της και ύστερα να αποχωρήσει εντελώς από τη συνέντευξη...


Η πρώτη «ένοχη» ερώτηση που ενόχλησε την διάσημη σταρ αφορούσε το πώς αισθάνεται η ίδια, ούσα επισκιασμένη από την πρώην φίλη της –και νυν αντίπαλό της- Κιμ Καρντάσιαν. Η ερώτηση ανέφερε συγκεκριμένα: «Ανησυχείς για τις φορές που άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ακολουθήσει τα βήματά σου, τώρα σε επισκιάζουν, όπως η Κιμ Καρντάσιαν;». Η Πάρις απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Όχι, όχι καθόλου!».

Στη συνέχεια όμως, ο δημοσιογράφος συνέχισε τις επιθετικές ερωτήσεις στην Παρις Χίλτον, αναφέροντας τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το νέο ριάλιτι σόου της με τίτλο «The world according Paris» και ρωτώντας την συγκεκριμένα αν αισθάνεται πως περνάνε τα χρόνια (και προφανώς η δημοτικότητά της). Τότε η Παρις, αφού κοίταξε την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών της αποχώρησε από τη συνέντευξη λέγοντας: «Όλο αυτό δεν θέλω να χρησιμοποιηθεί» αναφερόμενη στο υλικό που είχαν ήδη μαγνητοσκοπήσει.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ύστερα ακολούθησε μια τεταμένη συζήτηση μεταξύ της Πάρις, της υπεύθυνης επικοινωνίας της και του ιδίου. Έπειτα, η διάσημη κληρονόμος και τηλεοπτική περσόνα επέστρεψε για να δώσει μια σαφή απάντηση στον δημοσιογράφο, στην οποία ανέφερε: «Κάνω αυτό το πράγμα για 15 χρόνια και όπως κάθε επαγγελματίας ή όπως καθένας που εμπλέκεται σε αυτήν τη βιομηχανία, είναι πάντα σημαντικό να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και να επανέρχεσαι με νέα projects».

Πριν από αυτές τις στιγμές έντασης, πάντως, η Πάρις έδειχνε χαρούμενη και απόλυτα ήρεμη μιλώντας για τη ζωή της αλλά και την πρόσφατη σύλληψη ενός υπόπτου που την παρακολουθούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου