Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Νίνα Λοτσάρη Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μέμου Μπεγνή;


 Ιδιαίτερα ενοχλημένη φέρεται να είναι η γνωστή ηθοποιός που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της στο δεύτερο παιδί της, ύστερα από τις επαναλαμβανόμενες αναφορές του Μέμου Μπεγνή στο όνομά της.

Ο 36χρονος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε για τη διαμάχη του με τη Νίνα Λοτσάρη, σχολίασε: «Εγώ δεν βγήκα να ξεκατινιαστώ σαν τη Λοτσάρη. Όταν ρωτήθηκα είπα απλώς ότι δεν θα ήθελα να δουλέψω με την ίδια και τον σύζυγό της…».


«Ύστερα από αυτήν τη δήλωσή του η Νίνα θίχτηκε και στενοχωρήθηκε καθώς δεν περίμενε ότι ο Μέμος Μπεγνής δεν θα σεβαστεί την εγκυμοσύνη της και θα ασχοληθεί ξανά με αυτήν την ιστορία. Ειδικά τώρα που εκείνη βρίσκεται σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή της ζωής αφού είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε προχωρημενη εγκυμοσύνη» επισημαίνει στο Υupi πρόσωπο από το περιβάλλον της ηθοποιού η οποία προκειμένου να ηρεμήσει ταξίδεψε για λίγες μέρες στην Πάτρα για να δει τους δικούς της ανθρώπους.

«Επιπλέον είναι θυμωμένη και θεωρεί ότι εκείνος απλά χρησιμοποιεί αυτή την ιστορία. Με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη σκέφτονται να αμυνθούν σε όλο αυτό απαντώντας  με μηνύσεις και εξώδικα. Ίσως τότε μόνο σταματήσει» καταλήγει η ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου