Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ζιζέλ: Η νέα σειρά ρούχων της


Η εξωτερική της εμφάνιση τη βοήθησε να γίνει ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Όμως το ελαφίσιο περπάτημα της στην πασαρέλα και η ικανότητα της να μαγεύει τον φακό δεν είναι τα μόνα ταλέντα της Ζιζέλ.

Το 30χρονο σούπερ μόντελ σχεδίασε τη δεύτερη κολεξιόν του για την εταιρεία ρούχων C&A, τα οποία βρίσκονται ήδη σε καταστήματα στην Ευρώπη και στη Βραζιλία. Η συνεργασία τους, που ανακοινώθηκε στις αρχές της χρονιάς, έχει στόχο τη δημιουργία ρούχων εμπνευσμένων από το δικό της lifestyle.



Ποια άλλη θα μπορούσε επομένως να τα διαφημίσει καλύτερα από την ίδια; Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν από τα παρασκήνια της διαφημιστικής καμπάνιας, η Ζιζέλ ποζάρει με πολύ φυσικό μακιγιάζ, ακριβώς δηλαδή όπως κυκλοφορεί στην καθημερινότητα της, το οποίο επιμελήθηκε μόνη της για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εκείνη το αποτέλεσμα. Τα ρούχα που έχει σχεδιάσει για την C&A είναι νεανικά και στην πλειονότητα τους casual. Περιλαμβάνουν τζιν σορτσάκια, βερμούδες, πλεχτές ζακέτες και αέρινα τοπ. Εξαίρεση αποτελεί ένα λίγο πιο βραδινό σύνολο, αποτελούμενο από animal print μπλούζα και μίνι μαύρη φούστα.

Γράφοντας για το νέο επαγγελματικό της πρότζεκτ στο μπλόγκ της, η Ζιζέλ αναφέρει ότι μέα από αυτό αισθάνεται περισσότερο ολοκληρωμένη απ’ ό,τι αισθάνεται κάνοντας μόντελινγκ. «Η C&A με κάλεσε να δημιουργήσω μια κολεξιόν που θα φέρει την υπογραφή του δικού μου στιλ. Ήταν πολύ κουλ το γεγονός ότι ασχολήθηκα με τη σχεδιαστική πλευρά της βιομηχανίας της μόδας. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να αποτελείς μέρος της διαδικασίας από το να είσαι απλώς μοντέλο» έγραψε χαρακτηριστικά η Βραζιλιάνα καλλονή προσθέτοντας ότι αυτό που την ενδιέφερε περισσότερο ήταν να δημιουργήσει ρούχα μοδάτα και άνετα.

Αυτή δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η Ζιζέλ αναλαμβάνει ρόλο σχεδιάστριας. Στην αγορά κυκλοφορεί ήδη η δική της σειρά εσωρούχων και παπουτσιών.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου