Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Τζέσικα Άλμπα Τι λέει για το δεύτερο μωρό που περιμένει

Η Τζέσικα Άλμπα έχει ήδη μπει στο μήνα της και αναμένεται σύντομα να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Κας Γουόρεν. Η 30χρονη ηθοποιός, όμως, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της, δεν είναι πλήρως προετοιμασμένη για την άφιξη του μωρού της.
«Το δωμάτιο του μωρού δεν είναι έτοιμο. Εξάλλου στην αρχή το μωρό θα είναι στο δικό μου δωμάτιο, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστώ ακόμη. Τώρα ανακαινίζουμε το σπίτι μας, οπότε η διαδικασία θα πάρει μερικούς μήνες» είπε χαρακτηριστικά.....

Η Άλμπα, που είναι παντρεμένη με τον Κας Γουόρεν από το 2008 αποκάλυψε ότι θα περιγράψει όλες τις διαδικασίες της διακόσμησης του παιδικού δωματίου σε ένα καινούργιο blog. «Μου αρέσει να αγοράζω απλά έπιπλα και καινούργια και να τα μετατρέπω. Το έκανα και με την Όνορ και μου αρέσει που τώρα θα δείξω πώς το έκανα». Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η 3χρονη κόρη της ανυπομονεί να γίνει μεγάλη αδερφή. «Είναι ενθουσιασμένη, όπως κάθε παιδί, παρότι δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς τι σημαίνει ότι θα γίνει αδερφή. Η Όνορ έχει πλάκα. Έχει τη δική της προσωπικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου