Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ν. Σεργιανόπουλος: Τρίτη κηδεία για την οικογένεια σε τρία χρόνια...



 Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, «έφυγε» από την ζωή ο γαμπρός του ηθοποιού Χρήστος Παπαθεοδώρου! Τρία ολόκληρα χρόνια ο άτυχος άντρας ταλαιπωρούνταν με την «κακιά αρρώστια», αλλά στην μάχη αυτή δεν μπόρεσε να βγει νικητής!

Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση της υγείας του δυστυχώς είχε επιδεινωθεί και έτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονταν. Μάλιστα, συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο γιος του, ο Γιώργος, που μόλις είχε ολοκληρώνει την θητεία του, του έκλεισε τα μάτια!


Η μοίρα στην οικογένεια έπαιξε περίεργο παιχνίδι. Αρκεί να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Παπαθεοδώρου έμαθε ότι έχει καρκίνο  νόσο μετά το θάνατο της γυναίκας του. Παράλληλα με το δράμα που ζούσε, είχε να αντιμετωπίσει και την αρρώστια του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαθεοδώρου από την πρώτη στιγμή είχε προβεί σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας του γαμπρού του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Δράμα! Η τραγωδία για την συγκεκριμένη οικογένεια δεν έχει τελειωμό. Μέσα σε τρία χρόνια, τρεις κηδείες!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου