Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Γ.Παπαδάκης: Ταξίδι - express και συνάντηση με στελέχη του ΑΝΤ1!



Ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει μια μικρή ανάπαυλα από τις διακοπές του προκειμένου να έχει μια πρώτη άτυπη συνάντηση με στελέχη του ΑΝΤ1 για την εκπομπή - μαμούθ που σχεδιάζεται στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου.
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καθώς η πρεμιέρα της νέας εκπομπής προγραμματίζεται για τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο έμπειρος δημοσιογράφος θέλει να συζητήσει με τους ιθύνοντες κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες της συγκεκριμένης ζώνης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο κανάλι και θα θέσει τις απόψεις αλλά και τους προβληματισμούς του για τη διευρυμένη πρωινή ζώνη.....

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αποφασίσει ο "παλιός" της ενημέρωσης να κρατά το τρίωρο 7.00 - 10.00, το οποίο θα είναι γεμάτο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις και σχόλια. Και ενώ το πρώτο κομμάτι της εκπομπής έχει κλειδώσει, μετέωρο παραμένει το δεύτερο, στο οποίο θα εισέλθει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Για το 10.00 - 1.00 επικρατέστερος θεωρείται ο Χρήστος Φερεντίνος, που στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα παρευρεθεί  καθώς βρίσκεται με την οικογένειά του στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου