Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Amy Winehouse.Πού αποδίδει η οικογένειά της τον θάνατό της;



Υπάρχουν πολλά σενάρια σχετικά με τα αληθινά αίτια του θανάτου της Έιμι Γουάινχαουζ όμως η οικογένειά της φαίνεται να αποδίδει τον αναπάντεχο χαμό της στην απότομη διακοπή κατανάλωσης αλκοόλ.


Η αδικοχαμένη 27χρονη ντίβα της σόουλ δεν υπάκουσε στις εντολές του προσωπικού της γιατρού για σταδιακή ελάττωση της κατανάλωσης αλκοόλ. «Η Έιμι Γουάινχαουζ αποφάσισε να σταματήσει μονομιάς τον περασμένο μήνα την οποιαδήποτε κατανάλωση αλκοόλ» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας της τραγουδίστριας στον βρετανικό τύπο....


«Εξ αιτίας της καθολικής αποχής από το αλκοόλ, το σώμα της υπέστη τέτοιο σοκ, που πιστεύουν πως αυτό ήταν που την οδήγησε στον θάνατο» συμπληρώνει το ίδιο άτομο. Σύμφωνα με το περιοδικό People, η άποψη αυτή επιβεβαιώνεται ως επίσημη εκδοχή θανάτου της διάσημης τραγουδίστριας για την οικογένειά της.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια τεράστια παραφιλολογία δημοσιευμάτων με εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Έιμι κατά τις τελευταίες ημέρες της ζωής της. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν ήταν καθόλου καλά στην υγεία της,σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε κατά την διάρκεια της κηδείας της ο πατέρας της, Μιτς Γουάινχαουζ.

«Οι γιατροί είχαν πει στην Έιμι να ελαττώσει σταδιακά τις ποσότητες αλκοόλ που κατανάλωνε για να αποφύγει τις όποιες κακές επιπτώσεις. Η Έιμι είπε πως δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Ήταν στο “όλα ή τίποτα” και το σταμάτησε εντελώς» λέει η ίδια πηγή, ενώ συμπληρώνει: «Ο Μιτς είπε ότι το σοκ από την καθολική αποχή από το αλκοόλ, μετά από όσα δύσκολα είχε περάσει τα τελευταία χρόνια, ήταν κάτι πάρα πολύ μεγάλο για να το αντέξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου