Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Σκευωρία ο βιασμός της ανήλικης, λέει ο Σουηδός ποπ σταρ



Ελεύθερος να συνεχίσει τις διακοπές του είναι πλέον ο 25χρονος Σουηδός που λίγες ημέρες πριν είχε συλληφθεί για το βιασμό μιας ανήλικης στη Ρόδο.
Ο νεαρός, που είναι ανερχόμενο αστέρι της ποπ μουσικής στη χώρα του, αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκε ως χρηματική εγγύηση το ποσό των 1500 ευρώ.
Ο 25χρονος στην κατάθεσή του αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι προκλήθηκε από την 16χρονη επίσης από τη Σουηδία και επέμεινε ότι η ερωτική τους συνεύρεση έγινε με τη θέλησή της....


«Δεν υπήρξε βιασμός»
Ο 25χρονος κατηγορούμενος απάντησε στις κατηγορίες δια στόματος του συνηγόρου του, που ορίστηκε αυτεπαγγέλτως, Μιχάλη Νιωτή.
Ο συνήγορος υπεράσπισης, σε δηλώσεις του στο Newsbomb.gr, υπεραμύνθηκε της αθωότητας του πελάτη του αντικρούοντας τις κατηγορίες και κάνοντας λόγο για σκευωρία. «Δεν υπήρξε βιασμός. Ήταν τυχαία η γνωριμία τους στο μπαρ όπου η κοπέλα έκρυψε την πραγματική της ηλικία, δηλώνοντας πως είναι 19 ετών», ανέφερε και συμπλήρωσε «σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού, ούτε εκδορές. Η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με κοινή συναίνεση. Μετά το συμβάν και την καταγγελία της στην αστυνομία, η κοπέλα επέστρεψε στη χώρα της, χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο».
Ο κ. Νιωτής θεωρεί πως η καταγγελία της 16χρονης έγινε με δόλιο σκοπό: «Ο πελάτης μου είναι διάσημος ποπ σταρ στη χώρα του. Σύμφωνα με τους νόμους της Σουηδίας, τα θύματα βιασμού λαμβάνουν υψηλές αποζημιώσεις. Ήδη ο πελάτης μου ετοιμάζεται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές στη νεαρή όταν θα επιστρέψει και εκείνος στη χώρα του γιατί σπιλώθηκε το όνομά του».
Το χρονικό της καταγγελίας
Η 16χρονη κατέφτασε στο νησί της Ρόδου με τους γονείς της προκειμένου να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες ημέρες διακοπών.
Η πρώτη πράξη του δράματος, σύμφωνα και με την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου με την οποία επικοινώνησε το Newsbomb.gr, παίχτηκε σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της πόλης του νησιού, εκεί όπου διασκέδαζε η16χρονη στην παρέα της οποία προστέθηκε και ο 25χρονος.
Οι δυο νέοι έπιναν και διασκέδαζαν όταν ο νεαρός της πρότεινε να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ώρες αργότερα η κοπέλα, ο νεαρός της επιτέθηκε και τη βίασε.
Η νεαρή Σουηδέζα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές και ύστερα από αναζητήσεις που έγιναν τελικά εντοπίστηκε ο νεαρός, ο οποίος και συνελήφθη.

news bomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου