Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Μπιγιονσέ «Θέλω να γίνω σαν την Γκουίνεθ Πάλτροου!»



Για την αξέχαστη συναυλία της στην Αίγυπτο, αλλά και για το πόσο φεμινίστρια αισθάνεται μίλησε σε συνέντευξή της η Μπιγιονσέ. Όπως σχολίασε η 30χρονη ποπ σταρ, συγκινήθηκε πολύ όταν είδε Αιγύπτιες γυναίκες που φορούσαν μπούρκα να τραγουδούν το κομμάτι της "Irreplaceable", που είναι αφιερωμένο στη ενδυνάμωση των γυναικών. Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως ανέκαθεν ήταν φεμινίστρια, αλλά και πως θα προτιμούσε να βρεθεί μία άλλη λέξη για τον όρο αυτό!


«Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να επεξηγήσω τον όρο αυτό. Είναι κάτι φυσιολογικό για μένα, αισθάνομαι πως ζω γι' αυτό. Πρέπει όμως να βρω μία άλλη λέξη για το φεμινισμό, σωστά; Όπως το Bootylicious!». Μάλιστα, η Μπιγιονσέ τόνισε ότι είναι τόσο φεμινίστρια που θεωρεί πολύ παράξενο να βλέπει γυναίκες που συναναστρέφονται μόνο με άντρες: «Με φοβίζουν οι γυναίκες που δεν κάνουν παρέα με άλλες γυναίκες. Είναι λίγο τρομαχτικό για μένα -γιατί συμβαίνει αυτό;».

Ως προς τις δικές της φίλες, η Μπιγιονσέ παραδέχτηκε ότι θαυμάζει πολύ την κολλητή της φίλη, Γκουίνεθ Πάλτροου. «Διευρύνει συνέχεια τους ορίζοντές της. Πηγαίνεις στο σπίτι της και αισθάνεσαι πως δεν θέλεις να επιστρέψεις στο δικό σου. Είναι το πρότυπό μου, αυτό που θέλω να γίνω μια μέρα». Η Γκουίνεθ από την πλευρά της, σε δική της συνέντευξη επαίνεσε την Μπιγιονσέ, λέγοντας: «Προσωποποιεί την έννοια της σούπερσταρ. Κανείς άλλος δεν μπορεί να τραγουδά και να χορεύει έτσι, να έχει χιούμορ και αυθεντική καλοσύνη. Έχει τη δική της συνταγή».

Η Μπιγιονσέ, που στις 4 Σεπτεμβρίου θα γιορτάσει τα 30α της γενέθλια, δήλωσε πόσο σημαντική είναι η περίοδος που διανύει: «Βιώνω μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή μου. Εξελίσσομαι ως γυναίκα και επιτέλους μπορώ να εκφραστώ έτσι όπως είμαι πραγματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου