Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε την πιο σέξι... χορτοφάγο της Ευρώπης


Ότι υπήρχε τίτλος της πιο σέξι χορτοφάγου της Ευρώπης, εσείς το ξέρατε; Γιατί γνωρίζαμε για τις χορτοφάγους γενικά… αλλά την πιο σέξι χορτοφάγο συγκεκριμένα της Ευρώπης, αυτό πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν το είχαμε ξανακούσει.

O εν λόγω τίτλος, πάντως, για την ώρα ανήκει στην Sophie Barrett, η οποία ανακηρύχθηκε η πιο σέξι χορτοφάγος της Ευρώπης, παίρνοντας το μέχρι πρότινος στέμμα από μια Γαλλία φοιτήτρια. Τον εν λόγω διαγωνισμό «τρέχει» η φιλοζωική οργάνωση Peta, η οποία με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει εμπράκτως όχι μόνο την αγάπη της για τα ζώα, αλλά και τις υποχρεώσεις που θεωρεί ότι έχουν οι άνθρωποι απέναντι σε αυτά.

21 ετών σήμερα, η Barrett πήρε την απόφαση να αποχωριστεί για πάντα το κρέας από την διατροφή της σε ηλικία μόλις επτά ετών, αφότου παρακολούθησε στην τηλεόραση ντοκιμαντέρ σχετικά με την κακοποίηση των ζώων. Το αγαπημένο της φαγητό είναι οι κόκκινες πιπεριές, ενώ όπως δηλώνει, δεν θα έβαζε ξανά ποτέ στο καθημερινό της διαιτολόγιο το κρέας και για κανέναν λόγο.   

«Μου φάνηκε ένας πολύ καλός και διασκεδαστικός τρόπος για να προωθήσει κανείς την έννοια της χορτοφαγίας. Θέλω να πώ σε όλο τον κόσμο ότι η χορτοφαγία, όχι μόνο δεν διαφέρει σε τίποτα από την σαρκοφαγία, αλλά πολλές φορές ενδείκνυται ακόμη περισσότερο. Αυτό που ήθελα να αποδείξω είναι ότι δείχνουμε υγιέστατοι και ότι έχουμε ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής», δήλωσε σε... συνέντευξη (!!!) που παραχώρησε στους δημοσιογράφους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου