Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ελένη Μενεγάκη Παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί!



Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την σημερινή καλεσμένη της εκπομπής της,  Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να δηλώσει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, αλλά και να μιλήσει για όσα την προβληματίζουν στη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο!


Με τη γνωστή ηθοποιό να αποκαλύπτει πως έχει στο βιογραφικό της δύο γάμους και ισάριθμα διαζύγια, η Ελένη Μενεγάκη είπε αρχικά: «Α, τελικά δεν είμαι η μόνη! Είναι κι άλλοι στο κλαμπ (σ.σ.: εκτός από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, έχει κάνει έναν ακόμη γάμο, σε ηλικία 20 ετών)».

«Εγώ θα σε ξεπεράσω! Θα κάνω και τρίτο» συνέχισε αστειευόμενη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με την παρουσιάστρια του «Ελένη» να απαντά: «Γιατί το λες αυτό; Ποτέ δεν ξέρεις! Δηλαδή λες ότι εγώ, τι -γέρασα, τέλειωσα, πέθανα; Το αύριο είναι μεγάλο. Είμαι νέα ακόμα!».

Λίγο αργότερα, όταν η καλεσμένη της εξομολογήθηκε ότι την «φοβίζουν οι άνδρες που δεν έχουν παντρευτεί ποτέ», η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Κι εγώ την ίδια σκέψη κάνω -και δεν πρέπει να τα μαρτυράω αυτά. Γιατί ένας άνδρας που έχει περάσει τα 40, 42, (σ.σ.: ο Μάκης Παντζόπουλος είναι 42 ετών και δεν έχει κάνει στο παρελθόν κάποιο γάμο) να μην έχει παντρευτεί ποτέ; Μήπως βγει σε μένα ο λόγος; Κι έμενα με φοβίζει αυτό». Όταν μάλιστα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξήγησε πως συνήθως αυτοί οι άνδρες επιλέγουν συντρόφους που έχουν ήδη παντρευτεί, κάνει οικογένεια και χωρίσει, ξέροντας ότι αυτές οι γυναίκες δεν θα τους πιέσουν για ένα γάμο, η 41χρονη παρουσιάστρια δεν δίστασε να σχολιάσει: «Αν όμως σου κάνει την έκπληξη αυτός ο άνδρας και σου πει ότι “εγώ με εσένα θέλω και να παντρευτώ και να κάνω και ένα παιδί”; Θα το κάνεις;», παίρνοντας την απάντηση «Θα το κάνω. Φυσικά. Και θα ήθελα να το κάνουν και όλες οι φίλες μου» - κάτι που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να χαμογελάσει εμφανώς αμήχανα σχολιάζοντας: «Τι άτιμη που είσαι!».

Τέλος, σχετικά με αυτά που θέλει να βρει στην επόμενη σχέση της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξήγησε- και πάλι με νόημα: «Θέλω μια ηρεμία. Μια ανταλλαγή. Θέλω να μοιραζόμαστε πράγματα και να βγαίνουμε κι έξω να τα μοιραζόμαστε. Να μην κρυβόμαστε. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ», ενώ λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του Alpha την ρώτησε: «Βλέποντας καταστάσεις που περνάνε οι δικοί σου άνθρωποι, η κόρη σου, οι φίλοι σου, οι φίλες σου… βλέπεις τη συνέχεια; Και, αν ναι, τους τη λες;» και με την ηθοποιό να χαρακτηρίζει «πολύ πονηρή» τη συγκεκριμένη ερώτηση, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε γελώντας: «Όλες μου οι ερωτήσεις σήμερα είναι μέσα στην πονηριά. Παίρνω απαντήσεις για όλους μας μέσα από εσένα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου