Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Μπεγνής έχει 4 χρόνια να πληρωθεί από σήριαλ



Η οικονομική κρίση «χτύπησε» για τα καλά το επάγγελμα των ηθοποιών. Όπως φαίνεται, όμως, αυτό έχει γίνει εδώ και καιρό. Είναι μάλιστα ενδεικτικό, ότι για πρώτη φορά, ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει ότι για σήριαλ που έκανε πριν από τέσσερα χρόνια, τον «Φάρο», δεν έχει πληρωθεί ακόμη.
«Δεν ξέρω εάν μου χρωστάει λεφτά το κανάλι ή ο Μανούσος Μανουσάκης. Αυτό που ξέρω είναι ότι μου χρωστούν 10 επεισόδια. Σε αυτή την σειρά είχε επιλεγεί μία ομάδα από καλά παιδιά και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Παρόλο που μάθαμε ότι το σήριαλ θα
κοβόταν είπαμε να γυρίσουμε αυτά τα 10 επεισόδια. Το κανάλι υποσχέθηκε ότι θα τα έβγαζε στον αέρα μετά από ενάμιση χρόνο και αν αυτό δεν συνέβαινε, θα παίρναμε το ένα τρίτο των χρημάτων μας. Δεν έγινε ποτέ, ούτε το ένα ούτε το άλλο».

O ηθοποιός σχολίασε την πολιτική κατάσταση της χώρας: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τους πολιτικούς. Δεν τους μπορώ άλλο. Θέλω να πέσει μια βόμβα και να τους σκοτώσει όλους. Δεν είναι δυνατόν σε μια διαδήλωση να σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και κανείς να μην παραιτήθηκε. Είναι όλοι χοντρόπετσοι»(Eγώ Weekly)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου