Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Π. Κασιδόκωστας: Δείτε φωτογραφίες με το νέο του αμόρε!



Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Πάρι Κασιδόκωστα με την πανέμορφη μελαχρινή Σουηδέζα Μαρτίνα Ίβανσον δημοσιεύει η Reallife! Τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές τους κοινή θέα δίνουν αποστωμοτική απάντηση στις φήμες...
Ακουγόταν αρκετό καιρό στα κοσμικά πηγαδάκια της πόλης και από την πρώτη στιγμή διάφοροι καλοθελητές έβαζαν στοιχήματα για την ημερομηνία λήξης του. Τους τελευταίους μήνες η σχέση που είχαν αναπτύξει, σύμφωνα με την "RealLife", χαρακτηριζόταν και από τους δύο ως "ελεύθερη".

Εκείνος πηγαινοερχόταν για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αμερική ενώ εκείνη εργαζόταν στην υποδοχή του φημισμένου εστιατορίου "Nobu". στη Βουλιαγμένη. Μέχρι που το καλοκαίρι ο πατέρας του Πάρι, Γρηγόρης Κασιδόκωστας παρουσίασε ένα σοβαρό -αλλά ευτυχώς αντιμετωπίσιμο- πρόβλημα υγείας.
Η Μαρτίνα πήρε τότε την απόφαση να εγκαταλείψει ακόμα και τη δουλειά της, προκειμένου να συμπαραστέκεται απερίσπαστη, με τη σειρά της, στον σύντροφό της. Η περιπέτεια αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε ακόμα πιο κοντά το ζευγάρι, το "έδεσε" και δικαίωσε τον Πάρι για την επιλογή του: δεν έχει κρατήσει τυχαία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για την αγαπημένη του Μαρτίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου