Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Έτσι έχασε τα κιλά της η Μαρία Ηλιάκη



Η φωτογραφία απο αριστερά είναι περσινή ενώ η δεξιά είναι πρίν λίγες εβδομάδες. Η διαφορά στην εικόνα της Μαρίας είναι κάτι παραπάνω απο ορατή. Το κορίτσι έχασε πολλά κιλά και την ίδια στιγμή κατάφερε να μη χάσει το g-spot της που δεν είναι άλλο απο το στήθος της. Μετά το μυαλό της βεβαίως...Το θέμα της Μαρίας ήταν πάντα η περιφέρειά της. Ούσα Mediterρanean girl όλα αυτά τα χρόνια ότι και να έκανε δεν έχανε ποτέ στην περιφέρεια. Παρ όλα αυτά τα κατάφερε. Πώς το έκανε αυτό; Μας το εξηγεί η διατροφολόγος Σοφία Παπικινού...

Η γλυκιά Μαρία Ηλιάκη, αν και όπως έχει εξομολογηθεί κατά καιρούς ο μεταβολισμός της είναι χαμηλός και ο σωματότυπος της δεν την βοηθά να χάσει εύκολα βάρος, κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά και να αποκτήσει ένα θελκτικό γυναικείο σώμα με την βοήθεια διαιτολόγου, ακολουθώντας αυστηρό πρόγραμμα διατροφής ιδιαίτερα το πρώτο τρίμηνο.
Έτσι λοιπόν και όσες από εσάς, έχετε χαμηλό μεταβολισμό και δύσκολο σωματότυπο δεν πρέπει να απογοητεύεστε αφού όλοι μπορούν να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους ακολουθώντας ένα σωστό και ισορροπημένο υποθερμιδικό διαιτολόγιο σχεδιασμένο από διαιτολόγο και όχι από κάποια χημική γρήγορη δίαιτα δεν απευθύνεται στις ατομικές σας απαιτήσεις γιατί το μοναδικό μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα θα είναι να ξαναπάρετε τα κιλά που χάσατε και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό. Σε περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμο χρόνο για άσκηση όπως και η γλυκιά παρουσιάστρια του "Δέστε τους" μπορείτε να κάνετε ότι και εκείνη, δηλαδή περπάτημα με γρήγορο βάδισμα 1 φορά μέσα την εβδομάδα και 2 φορές το σαββατοκύριακο τουλάχιστον 30-40 λεπτά τη φορά. Μην ξεχνάτε πως η φυσική δραστηριότητα αποτελεί το κλειδί για τη διατήρηση των κιλών που χάσατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου