Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η Donatella Versace ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη



Καθώς η συλλογή των Versace για τα H&M πρόκειται να βγει στα καταστήματα σε δύο εβδομάδες, το Newsweek κάνει το προφίλ της  Donatella Versace. Διαβάστε παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα....

  • Η Donatella ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη: Καθώς τα πράγματα στη δουλειά χειροτέρευαν, η  Donatella στράφηκε στην κοκαΐνη, η οποία την έκανε μανιακή και παράλογη. Το αποκορύφωμα ήρθε το 2004, όταν ένα πάρτι για τα δεκαοκτώ χρόνια της κόρης της, Allegra, έγινε η αφορμή να πάει η  Donatella για αποτοξίνωση. «Για το μόνο πράγμα που παραπονέθηκε»,  είπε η Franca Sozzani, «ήταν το ότι δεν θα μπορούσε να φοράει τακούνια. Είπε, ‘Μπορώ να παρατήσω τα πάντα, αλλά όχι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.’ Είναι πολύ σαρκαστική και έχει επίγνωση του εαυτού της».

  • Δεν χωνεύει τον Roberto Cavalli: Η Donatella δεν εκφράζεται και με τον καλύτερο τρόπο για τον Cavalli, τον ιταλό σχεδιαστή που έγινε ένας από τους αγαπημένους της Ευρώπης, ψάχνοντας το αρχείο του  Versace για έμπνευση. «Πιστεύω ότι το να κάνεις μια συλλογή —πως να το πω— ως φόρο τιμής στον Versace, είναι μια χαρά. Αλλά όταν κάνεις ένα σωρό συλλογές ως φόρο τιμής στον Versace —γιατί; Ποιο είναι το νόημα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου