Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

H σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου και η αγωγή για ένα post στο Facebook!



Την ώρα που η χώρα ζει τραγικές στιγμές και οι πολίτες έχουν έρθει στα όριά τους κάποια στελέχη της κυβέρνησης ασχολούνται με το... Facebook!
H Βαγγελιώ Σχοιναράκη, σύμβουλος του πρωθυπουργού κατέθεσε αγωγή κατά του δημοσιογράφου Αλέκου Ανδρικάκη για όσα έγραψε ο δεύτερος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook!
Η κ. Σχοιναράκη, η οποία διετέλεσε βουλευτής και νομάρχης Ηρακλείου, ζητά από τον Κρητικό δημοσιογράφο ο οποίος εργάζεται στην εφημερίδα «Πατρίς» και στο Ράδιο Κρήτη- το ποσό των 100.000 ευρώ αλλά και τη φυλάκιση (!) του για κάτι που γράφτηκε όχι σε δημοσιογραφικό μέσο αλλά σε ένα κοινωνικό δίκτυο.


"Με την παρούσα αγωγή μου ζητώ την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που προκάλεσε παράνομα και υπαίτια ο εναγόμενος καθώς προσέβαλε βαρύτατα την προσωπικότητά μου και διέπραξε σε βάρος μου τα εγκλήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, καθώς και της εξύβρισης", σημειώνεται στην αγωγή.
Όσο για το τι ακριβώς ήταν αυτό που την εξόργισε;
Διαβάστε το αρχικό post του δημοσιογράφου:
"Τελικά αυτό που με θυμώνει περισσότερο με μερικά δημόσια πρόσωπα δεν είναι όσα έκαναν χωρίς να ντρέπονται, αλλά το θράσος που συνεχίζουν να έχουν. Κι ότι μας θεωρούν μλκς. Η Βαγγελιώ Σχοιναράκη, "σύμβουλος" του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής, πρώην νομάρχης, δασκάλα (με βαρύγδουπες δηλώσεις για την "αγάπη" της προς την εκπαίδευση) για μερικά 24ωρα, πριν ξαναβολευτεί σε δημόσια θέση, δηλώνει ότι ως σύμβουλος του Παπανδρέου παίρνει τόσα λίγα ώστε δεν έχει τα εισιτήρια να έρχεται από την Αθήνα στο Ηράκλειο... Να τσοντάρουμε στο εισόδημά της... Δεν φταίει κανείς, αλλά όλοι εμείς που τους κάναμε μάγκες κάτι τέτοιους και τέτοιες..."
205645_105912246161514_100002282182910_59242_102534_n
Και τώρα διαθέστε λίγο από τον χρόνο σας, διαβάστε τα αποσπάσματα από την αγωγή που δημοσίευσε το cretalive και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:


O Αλέκος Ανδρικάκης έγραψε σήμερα στον λογαριασμό του στο Facebook:
"Είμαι ευγνώμων απέναντι σε όλες και όλους σας, όχι απλά για τη στήριξή σας, αλλά κυρίως για τη θέλησή σας να παραμείνουμε ελεύθεροι άνθρωποι σε περίοδο ακραίου αυταρχισμού (Ευχαριστώ και τη Βαγγελιώ που μου έδωσε την ευκαιρία να καταλάβω πόσοι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη υπάρχουν γύρω μου...)"
untitled5555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου