Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Νίκος Καρβέλας H δημόσια εξομολόγηση για τη γυναίκα του



Η Ναταλία Γερμανού, το πρωί του Σαββάτου στο «Μες στην καλή χαρά», περιέγραψε τη συνάντηση επί σκηνής της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, κατά τη διάρκεια της πρώτης ζωντανής του εμφάνισης μετά από χρόνια απουσίας.

Η παρουσιάστρια του Alpha έδειξε κάποια αποκλειστικά αποσπάσματα της βραδιάς που μαγνητοσκόπησε η ίδια με την κάμερα του κινητού της ενώ αποκάλυψε και αρκετά πράγματα που είπε ο διάσημος μουσικοσυνθέτης από το μικρόφωνο....


Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως ο Νίκος Καρβέλας παραδέχτηκε πως υπάρχουν κάποια κομμάτια, που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν, τα οποία δεν τον εκφράζουν καθόλου, καθώς τα έγραψε καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Ακόμη, απευθυνόμενος στην Αννίτα Πάνια, ο ίδιος είπε, σύμφωνα με τη Ναταλία Γερμανού: «Αυτή η γυναίκα μου 'χει κάνει τη ζωή παράδεισο και κόλαση. Αλλά έτσι μόνο εγώ μπορώ να γράφω τραγούδια, η υπεύθυνη η κοπέλα από εδώ».

Ακόμα, ο Νίκος Καρβέλας ομολόγησε πως στο πρόσφατο τραγούδι του «Ρομπότ, έχει «ληστέψει» έναν διάσημο μουσικοσυνθέτη ενώ το παρουσίασε σε medley με ένα ακόμη διάσημο ξένο τραγούδι, που όπως είπε η παρουσιάστρια του Alpha, ήταν ακριβώς ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου