Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Σοκ για γνωστό μοντέλο: Δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση...



Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι "The next top model" αποκάλυψε πρόσφατα πως το ταξίδι που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στο Ντουμπάι έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις. Το όμορφο μοντέλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο Ντουμπάι, όπου έμεινε περίπου δύο μήνες...

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη σε ένα μεγάλο celebrity party και φωτογραφήθηκε ως Miss Greece για ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά στο Ντουμπάι, ενώ όπως αποκάλυψε της έγιναν και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας από πρακτορεία μοντέλων, όπως το Mansion Models και το Bored Models. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη για την εξέλιξη των επαγγελματικών της και την καλή πορεία της στο μόντελινγκ, ένα συμβάν όμως, όπως αποκάλυψε, ήταν αρκετό να της χαλάσει την καλή διάθεση που είχε εκείνες τις μέρες. Ενα βράδυ που διασκέδαζε σε club της περιοχής παρέα με φίλους και φίλες της που τη συνόδευαν, έπεσε θύμα παρενόχλησης από άγνωστο που την άγγιξε σε σημείο του κορμιού της.
«Καταλαβαίνω ότι κάποιος με αγγίζει και γυρνάω και βλέπω έναν άγνωστο! Και τον βλέπω να μου κάνει σουτ!.. Τρελάθηκα και το είπα αμέσως στους ανθρώπους που με συνόδευαν να τον τακτοποιήσουν!» δήλωσε το μοντέλο, συμπληρώνοντας πως αμέσως η ασφάλεια του κέντρου τον έδιωξε, αφού πρώτα έφαγε κάποιες «ψιλές» για την απρεπή χειρονομία του. Πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη βίωσε σεξουαλική παρενόχληση, γεγονός που τη σόκαρε και τη στενοχώρησε ιδιαίτερα, όπως η ίδια δήλωσε. «Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου και στην αρχή νόμιζα ότι με τσίμπησε κάποια από τις κοπέλες, όπως αστειευόμαστε κάθε φορά. Μόλις είδα τον άγνωστο τρελάθηκα! Επαθα σοκ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου