Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Χωρισμός - σοκ στή σόουμπιζ: Ποιο διάσημο ζευγάρι χώρισε πριν το γάμο;



Το θέμα αποκαλύπτει η Real life στο πρωτοσέλιδό της και θα προκαλέσει πάταγο: Γιατί ναυάγησαν τα σχέδια για κοινή ζωή έπειτα από δύο χρόνια σχέσης; Ο τελευταίος καβγάς του ζευγαριού λίγο πριν τις γιορτές...

Εκτός από το θέμα του χωρισμού - σοκ Γιάννη Παπαμιχαήλ και Βασιλικής Μπισαράκη, η Real life είναι εξόχως αποκαλυπτική και φιλοξενεί μια σειρά από αποκλειστικά θέματα:
- Η εξομολόγηση της Έλενας Ράπτη: "Ένα παιδί θα άλλαζε τη ζωή μου" - Η βουλευτής μιλά για τις ανησυχίες της, τα προσωπικά της και τα μελλοντικά της σχέδια.
- Χαϊτογλου-Καληγιάννης: Ο αεροπόρος και η γλυκιά Ντενίζ - Ο γάμος της κόρης του γνωστού επιχειρηματία και η διπλή δεξίωση με τους 800 καλεσμένους.
- Ο Άστον Κούτσερ στην Ελλάδα: Μετά τα μπουζούκια στην Αράχωβα για σκι.
- Τζιόλης- Ματαλιωτάκη: Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο.
- Σύλβια Παπαδάκη: Η όμορφη playmate έχει τρελάνει τους νεοϋορκέζους.
- Magic bus: διαδρομές στις τέχνες με τη Σεμίνα Διγενή.
- Αθηνά Ωνάση: Έγινε ξανθιά για λίγες ώρες και άναψε φωτιές στον Ντόντα.


Μεγάλα θέματα αναδεικνύει, όπως πάντα, και η Real news:
Με τίτλο: "Έχετε 10 ημέρες για το κούρεμα" κυκλοφορεί η Realnews, η οποία αυτήν την εβδομάδα -εκτάκτως- θα βρίσκεται στα περίπτερα από το Σάββατο. Στο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα αποκαλύπτει τις "ασφυκτικές πιέσεις από το ΔΝΤ και την ΕΕ προς την κυβέρνηση", αλλά και τις απειλές για "διακοπή της χρηματοδότησης αν δεν κλειδώσει τη συμφωνία για το χρέος έως τις 17 Ιανουαρίου". Η Realnews αναφέρει επίσης ότι έχει σημάνει "συναγερμός στην Κομισιόν για να αποφευχθεί η άτακτη χρεωκοπία". Την ίδια στιγμή στην εφημερίδα μιλά ο επικεφαλής των οικονομολόγων της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ, ο οποίος επισημαίνει: "χρειάζεται δουλειά για να μείνετε στο ευρώ".
Στα αποτελέσματα της διετούς μνημονιακής λιτότητας αναφέρεται το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο: "Η κρίση θέλει...δικαιοσύνη!"
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
- "Γνώριζαν όλοι για το πάγωμα των προστίμων": Ο Γιάννης Καπελέρης μιλά στην εφημερίδα.
- "Μας πίεζαν για να κλείσουμε γρήγορα 3 υποθέσεις": πολιτικά πρόσωπα φωτογράφισαν οι αντεισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης.
- Συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Παντελή Καψή: "Τα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση θα ψηφίσουν το μνημόνιο".
- Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δηλώνει μεταξύ άλλων: "Αλέκα και Κουβέλης στρώνουν τον δρόμο στον Αντώνη Σαμαρά".
- Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας ξεκαθαρίζει: "δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο".
- Ο διάλογος-έκπληξη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με νεαρούς: "Μικρή κυβέρνηση και απλή αναλογική στις εκλογές".
- "Από τον θρόνο της Τούμπας στα δίχτυα του ΣΔΟΕ": για χρέη 1 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος.
- "Αδειάζουν" τον Εφραίμ Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου