Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ποια γνωστή τραγουδίστρια σοκάρει στο βιντεοκλίπ της; Δείτε φωτογραφίες...



Μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες, ιδιαίτερα δημοφιλής αυτή την περίοδο, προκαλεί με το βιντεοκλίπ της. στη διάρκεια του οποίου βασανίζει τον παρτενέρ της όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας... Η τραγουδίστρια ερμηνεύει το κομμάτι "Λένε" και εντυπωσιάζει με το στιλ της. Τα γυρίσματα έγιναν στο ξενοδοχείο "Margi", στον Λαιμό Βουλιαγμένης, και η Shaya παίζει στον φακό μαζί με το γνωστό μοντέλο Μιχάλη Καμπουράκη. Τη σκηνοθεσία έκανε ο George Ant και τα γυρίσματα κράτησαν μια ολόκληρη μέρα...

Το concept του νέου βιντεοκλίπ της Shaya θέλει την τραγουδίστρια μαζί με τον παρτενέρ της να περνούν από διάφορες καταστάσεις. Θυμίζει σκωτσέζικο ντουζ, αφού από τη μια είναι ευγενική μαζί του και από την άλλη τον τυραννάει όσο δεν παίρνει άλλο. Πρόκειται για μια αισθησιακή προσέγγιση στα πρότυπα της ταινίας "9½ βδομάδες". Το styling της Shaya έκανε ο γνωστός styling director Κωνσταντίνος Κουτσομίχος, ο οποίος επιμελείται την εμφάνισή της από την ημέρα που έγινε ξανθιά. «Επιλέξαμε για το βιντεοκλίπ δημιουργίες του Konstantinos Melis by Laskos, του Βασίλειου Κωστέτσου και του Ιωάννη Δημητρούση.
Τα κοσμήματα είναι από τον Κώστα Καίσαρη. Την αλλαγή των μαλλιών της επιμελήθηκε ο hair colourist Νικόλας Βιλιώτης, το make-up ο Μάνος Κατρίνης και το hair stylist ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Πλέον η τραγουδίστρια κινείται σε αυστηρές γραμμές, γιατί αυτές οι γραμμές αναδεικνύουν τη φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της» δήλωσε στην "Espresso" ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος. Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο και έχει λάβει πολλά κολακευτικά σχόλια για το νέο χρώμα στα μαλλιά της, μολονότι αρχικά δίσταζε να κάνει αυτή την αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου