Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Έκαναν τηλεοπτικό σώου τον Αγιασμό!



Με τις ευλογίες του μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου ενός σοβαρού, συνετού, αξιόλογου και νηφάλιου ποιμενάρχη έγινε ατυχώς τηλεοπτικό σώου σε πανελλαδική μετάδοση η κατά τα άλλα σεμνή τελετή καθαγιασμού των υδάτων και ανάμνησης της βάπτισης του Χριστού...
Πρωταγωνιστής αυτού του σώου ο άλλοτε ηθοποιός και σημερινός δήμαρχος της Στυλίδας Αποστόλης Γκλέτσος σε ακούσια "σκηνοθεσία" του Αγίου Φθιώτιδας ο οποίος μάλιστα για να διευκολύνει την τηλεοπτική απαθανάτιση της σκηνής όπου σύμφωνα με το σενάριο έπρεπε ο κ. Γκλέτσος να πιάσει τον Σταυρό φρόντισε να τον πετάξει στα χέρια του, όπως ένας καλός παίχτης του πόλο πασάρει τη μπάλα σε συμπαίκτη του.....

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι αυτό το σώου κόστισε κατι τι στον πενόμενο ελληνικό λαό αφού η κρατική τηλεόραση με τα λεφτά του μέσω του αλλού χαρατσιού της ΔΕΗ ξοξεψε αρκετά για τηλεοπτικές συνδέσεις ,λινκ ,τεχνικούς και τηλεοπτικό χρόνο σχεδόν 15-20 λεπτών που αν υπολογιστεί ως διαφημιστικός χρονος με το τιμολόγιο της πρωινής ζώνης αποτιμάται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι την ίδια ώρα ο προεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας είχε πολύ λιγότερο τηλεοπτικό χρόνο από τη Χαλκίδα, γιατι προφανώς δεν έπεσε και εκείνος να πιάσει το Σταυρό!
Κατά τα άλλα ,όλα πήγαν καλά ο κόσμος από νωρίς είχε κατακλύσει τις αποβάθρες του λιμανιού της Στυλίδας για να συμμετάσχει οικειοθελώς στο γύρισμα αυτού του εντυπωσιακού σώου.
Αφού δεν έχει άρτο τρέφεται και με τηλεοπτικά θεάματα.
Και του χρόνου καλύτερα!

Σ.Σ.(Κριτική άποψη με σεβασμό στον σεπτό ποιμενάρχη μας).

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου