Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Σταμάτης Μαλέλης Μιλάει για τις εξελίξεις στο Star



Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Παρόν», ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για το ενδεχόμενο κατάργησης της πρωινής ζώνης του Star, για την αποχώρηση του Αιμίλιου Λιάτσου από το κανάλι, αλλά και για την απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου να μην βρεθεί τελικά στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων άλλου σταθμού και να παραμείνει σε αναμονή για τις εξελίξεις στο Alter...


«Στο Alter εκτιμώ πολύ τη στάση του Νίκου Χατζηνικολάου. Είναι πολύ γενναίο αυτό που έκανε, να παραμείνει στο κανάλι, γιατί ξέρω από πρώτο χέρι ότι είχε πολύ καλές προτάσεις. Το να μην αποδέχεται αυτές τις προτάσεις και να παραμένει μαζί με τους εργαζομένους, το θεωρώ πολύ σημαντικό» εξήγησε, προσθέτοντας: «Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να λειτουργήσει ξανά το Alter».

Όσο για τον πρώην παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Αιμίλιο Λιάτσο, η συνεργασία του οποίου με το κανάλι έληξε τον περασμένο Οκτώβριο, ο Διιευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, δήλωσε: «Ο Αιμίλιος είναι αδερφός μου. Έτσι τον αισθάνομαι. Ήταν δική του επιλογή να φύγει. Εμείς τον θέλουμε πίσω. Θεωρώ ότι ο Αιμίλιος ανήκει ακόμα στο Star».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης της πρωινής ζώνης του Star (οι φήμες θέλουν την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη να «μετακομίζει» στη μεσημεριανή ζώνη), ο Σταμάτης Μαλέλης σχολίασε: «Δεν ξέρω ακόμη. Δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα, γιατί η διοίκηση του σταθμού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τα συνδικαλιστικά σωματεία του σταθμού. Αυτή τη στιγμή, έχουμε στo τραπέζι τις νέες συμβάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου