Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Το ξέσπασμα της Ελένης για τα νούμερα τηλεθέασης



Τη Σίσσυ Χρηστίδου πέτυχε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στην πρεμιέρα της Μπέτυς Μαγγίρα.
Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που έγιναν στο «Πρωινό ΑΝΤ1», όπως της αλλαγή αρχισυντάκτη αλλά και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Γυρνώντας πίσω στο πλατό της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Μωρέλλας, θέλησε να σχολιάσει τις χαμηλές πτήσεις του πρωινού... Ποιος είδε την Ελένη Μενεγάκη και δεν τη φοβήθηκε.....

«Ρε παιδιά, γιατί μένουμε πάντα στα νούμερα; πόσες εκπομπές φέτος είχαν πρόβλημα με τους αριθμούς; Γιατί λοιπόν κάθε φορά μένουμε στο τι έκανε το πρωινό; δηλαδή έλεος πια! Δεν είναι αυτό όλη η τηλεόραση. Ο κόσμος φέτος περνά ήδη τόσα πολλά, που αυτό που πιο πολύ τον τραβάει περισσότερο, είναι να ενημερωθεί για το τι θα γίνει με τι σύνταξη και το εφάπαξ».
Τότε ο δημοσιογράφος προσπάθησε να της εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε και πως συμφωνεί ουσιαστικά μαζί της. Η προσπάθειά του όμως ήταν μάταιη αφού η παρουσιάστρια τον είχε πάρει μονότερμα και συνέχισε λέγοντας:
«Ποιος έχει κέφι δηλαδή να κάτσει ν΄ασχοληθεί με όλα τα υπόλοιπα; Είναι μια χρονιά περίεργη! Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση αλλά με αυτά που ζούμε. Κάθε φορά έχω βαρεθεί να μένουμε στα ίδια! Πώς πήγε ο ένας, πώς πήγε ο άλλος, γιατί αυτός ανέβηκε, αυτός κατέβηκε; ωχου! Είτε πας καλά, είτε πας κακά, αν είναι να κόψουνε ζώνες πολύς κόσμος θα βρεθεί στο δρόμο! Άρα λοιπόν τι να τα κάνω εγώ τα νούμερα άμα δεν έχω δουλειά;!»

Δείτε το βιντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου