Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στη Βόσου!



Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου, σύμφωνα με την "Espresso", να θέλησε να επουλώσει πληγές περασμένων ετών καλώντας στο στούντιο στην εκπομπή "Mίλα" στο Star τον Νίκο Μουρατίδη, για να λύσουν τις διαφορές τους, η επιμονή όμως του παρουσιαστή και δημοσιογράφου την έκανε να «κλείσει» και το κεφάλαιο Σοφία Βόσσου! Η παρουσιάστρια, σε πολύ δύσκολη θέση, αναγκάστηκε να απαντήσει on air στα επικριτικά σχόλια της μέχρι πρότινος συνεργάτιδάς της.
«Μου είπαν ότι η Βόσσου σε κράζει», είπε ο Νίκος Μουρατίδης αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια. «Εγώ την αγαπώ. Την αγαπώ και θέλω να είναι καλά» αρκέστηκε να σχολιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου. Λίγη ώρα αργότερα ο καλεσμένος της επανέφερε το ίδιο θέμα: «Θα μου πεις γιατί η Βόσσου σε κατηγορεί δεξιά και αριστερά; Εκανες μια εκπομπή με κάτι κυρίες, μεταξύ τους και η Βόσσου. Πού είναι τώρα οι κυρίες;» ήταν τα λόγια του....

«Το Star πήρε μια απόφαση να γυρίσει η εκπομπή στο προηγούμενο concept, δηλαδή στις συνεντεύξεις, και όχι το concept της παρέας που είχαμε. Ηθελαν το προηγούμενο concept γιατί μάλλον πήγαινε καλύτερα. Πήρε την απόφαση αυτή το κανάλι και ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία. Αυτό έγινε. Δεν έγινε κάτι άλλο», απάντησε η Τατιάνα Στεφανίδου, με τον Νίκο Μουρατίδη να επιμένει: «Γιατί βγαίνει τώρα η Βόσσου και σε κατηγορεί;»
Η Τατιάνα εκ νέου προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες. «Αυτό είναι κάτι που όντως συμβαίνει, αλλά εγώ θα κρατήσω τις καλές στιγμές. Θα κρατήσω τα όμορφα λόγια, που όντως υπήρχαν, γιατί η Σοφία είναι ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός. Θα κρατήσω, λοιπόν, την τρυφερότητα και την αγάπη, και όχι αυτά» ήταν η απάντησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου