Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ποια είναι η... σέξι υποψήφια που τα έβαλε μέχρι και με τον Πάγκαλο;

Όταν όλοι οι άλλοι φοβούνται και να τον κοιτάξουν στα μάτια, η όμορφη υποψήφια του απαντά στο "Μαζί τα φάγαμε" και δεν διστάζει να τα πει "έξω από τα δόντια". «Με τον κόσμο που συνομιλώ αντιλαμβάνομαι πως είναι μια πολύ φυσιολογική εξέλιξη. Είναι μάλλον μια πολύ φυσιολογική απάντηση στην προσταγή "Μαζί τα φάγαμε". Επειδή δεν τα φάγαμε μαζί, τώρα εμείς θα τα καθορίσουμε πως "θα τα τρώμε". Αλλά βέβαια δεν φτάνει αυτό. Ούτε λύνει κάποιο πρόβλημα. Για να συνεχίσει αυτή η γη να παρέχει τροφή στους κατοίκους τους, πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, μέσα από μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το πρόγραμμα ανάπτυξης της χώρας», αναφέρει η εντυπωσιακή.....
παρουσιάστρια Άννα Καραμανλή.
Αποφοίτησε από το 6ο Λύκειο Θεσσαλονίκης το 1984. Είναι πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο της Σπάρτης πάνω στο επιστημονικό αντικείμενο: "Ο ρόλος των Μ.Μ.Ε. στην καταπολέμηση της βίας". Είναι πτυχιούχος της Σχολής Δημοσιογραφίας "Μπόνα". Χειρίζεται άριστα Η/Υ σε περιβάλλον Windows Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά.
Εργάζεται ως Δημοσιογράφος αθλητικού ρεπορτάζ στην Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα στην ΕΡΤ3 (1991) ως παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής "Στο Στάδιο Κάποτε". Έχει διατελέσει Αρχισυντάκτρια Αθλητικού Δελτίου Ειδήσεων στην ΕΡΤ (1994-2009) Είναι παρουσιάστρια του κεντρικού Δελτίου στην ΕΡΤ (1995 έως σήμερα) Έχει υπάρξει η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" (2004-2009 που έχει τιμηθεί ως η πιο αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή των Ελλήνων τηλεθεατών (2004-2009). Ήταν υποψήφια για καλύτερη παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων (2009)
Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 2007. Έχει διατελέσει 2η εκλεγμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος (2006-2010), με την παράταξη "Υπερνομαρχία Δράσης". Ήταν υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, (2010 έως σήμερα) με την παράταξη "Αττική Νέα Προοπτική". Είναι Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής. Είναι μέλος της Επιτροπής Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής. Είναι μέλος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής.
Αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης (1984) στο Άλμα εις μήκος. Αναδείχθηκε Πρωταθλήτριας Ελλάδος (1984-1989) στο Αλμα εις μήκος. Ως μέλος της Εθνικής Ομάδας, συμμετείχε σε Πανελλήνιους, Μεσογειακούς και Βαλκανικούς Αγώνες καθώς και σε Ευρωπαϊκά κύπελλα.
Είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ
Είναι μέλος του ΠΣΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου