Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Έλενα Παπαρίζου Η απάντηση στον Τόνι Μαυρίδη



Με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να απαντήσει η Έλενα Παπαρίζου στο εξώδικο που της έστειλε ο πρώην σύντροφός της, Τόνι Μαυρίδης, πριν από λίγες μέρες.

Ο Τόνι Μαυρίδης έστειλε εξώδικο στην πρώην αγαπημένη του κατηγορώντας την πως δεν πληρώνει το μερίδιο που της αναλογεί για το στεγαστικό δάνειο που έχουν πάρει για το σπίτι στην Γλυφάδα, στο οποίο συγκατοικούσαν πριν χωρίσουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», η 30χρονη τραγουδίστρια- που δεν είναι διατεθειμένη να συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις του, αφού δεν θέλει να συνεχίσει να πληρώνει ένα σπίτι στο οποίο δεν μένει καν- ετοιμάζεται να του απαντήσει επίσημα μέσα στη μέρα, με ένα εξώδικο!


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η  Έλενα Παπαρίζου στο εξώδικό της θα αναφέρει πως δεν μπορεί να συναντηθεί με τον ίδιο και τον δικηγόρο του αυτή την περίοδο, αφού βρίσκεται στη Σουηδία για επαγγελματικούς λόγους. Άλλωστε, η ίδια είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένη, αφού  στο παρελθόν είχε καλέσει πολλές φορές στον πρώην σύντροφό της να συζητήσουν τα οικονομικά τους ζητήματα όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, αλλά εκείνος είχε αρνηθεί επανειλημμένως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου