Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τατιάνα Στεφανίδου Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον Ευαγγελάτο



Παρά το γεγονός ότι η μεταξύ τους κόντρα ήταν μια από τις πιο μακροχρόνιες της ελληνικής showbiz, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνάντησης την Τετάρτη, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Μουρατίδης όχι μόνο συμφιλιώθηκαν, αλλά εξομολογήθηκαν ο ένας στον άλλο πτυχές της προσωπικής τους ζωής.

«Η πρώτη φορά που ερωτεύθηκες ποια ήταν;» ρώτησε κάποια στιγμή ο Νίκος Μουρατίδης την 41χρονη παρουσιάστρια. «Εγώ ερωτευόμουν πλατωνικά από μικρή. Ως παιδί, από τότε που αρχίζεις να καταλαβαίνεις τη σεξουαλικότητά σου, αρχίζεις και ερωτεύεσαι πλατωνικά» απάντησε εκείνη, ενώ σχετικά με το αν προτιμά ως συναίσθημα την αγάπη ή τον έρωτα, σχολίασε: «Δεν τα διαχωρίζω. Προτιμώ αυτό το… κράμα. Γιατί να πρέπει να φεύγει ο έρωτας με τον καιρό; Υπάρχει και αυτός ο έρωτας που, όταν μπει κι η αγάπη μέσα, γίνεται ένα πράγμα που σε κάνει να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άλλο»....


Μάλιστα, αμέσως μετά ρώτησε τον καλεσμένο της: «Εσύ δεν το έχεις ζήσει;». «Όχι» παραδέχθηκε εκείνος. «Εσύ το έχεις ζήσει; Το ζεις τώρα;» ρώτησε με τη σειρά του την παρουσιάστρια του Star, η οποία απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας πως είναι πολύ ευτυχισμένη. Ωστόσο, συμπλήρωσε: «Νομίζω όμως ότι η ευτυχία δεν έρχεται από μόνη της. Θέλει δουλίτσα. Δεν υπάρχουν εύκολες σχέσεις. Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν εντάσεις, προβλήματα, τριβή… Θέλει πολλή δουλειά για να βρεις την ισορροπία και, όταν αυτό συμβεί, είναι μια κατάκτηση».

Όσο για τον Νίκο Μουρατίδη, όταν ρωτήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου αν έχει ζήσει μεγάλους έρωτες στη ζωή του, δεν δίστασε να δηλώσει: «Λίγους και χάλια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου