Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

K. Aρζόγλου: Ο καρπός του έρωτά του με Βελγίδα ηθοποιό στο θέατρο! Δείτε φωτογραφίες...



Ντεμπούτο στο θεατρικό σανίδι θα κάνει η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Αρζόγλου, Ορόρα, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της. Οι δυο τους βρίσκονται σε καθημερινές πρόβες, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του έργου "Ζουβέ - Ελβίρα", που θα γίνει την Κυριακή 1 Απριλίου στο θέατρο "Τόπος αλλού"....

Η Ορόρα είναι καρπός του έρωτα του Κώστα Αρζόγλου με τη Βελγίδα ηθοποιό Εστέλ Μαριόν, με την οποία έζησε μια έντονη σχέση, όμως χώρισε λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους. Μεγάλωσε στο Βέλγιο, αλλά περνούσε τα καλοκαίρια στη χώρα μας, όπου παρακολουθούσε παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο πατέρας της. Η επιθυμία της να ακολουθήσει τα βήματά του προυπήρχε, αφού από νεαρή ηλικία αγάπησε τον κόσμο της τέχνης. «Ηθελα πολύ να παίξω με τον μπαμπά μου. Ήταν κάτι που το επιθυμούσα από μικρή. Νιώθω ασφάλεια δίπλα του και ταυτόχρονα φοβάμαι πολυ», αναφέρει η Ορόρα στη Real Life. Το ίδιο συναίσθημα ποιράζεται και ο Κώστας Αρζόγλου: «Μ'αρέσει που η κόρη μου ξεκινά μαζί μου. Όμως, το να παίζει κανείς στη σκηνή είναι σαν τη σχέσε ενός ζευγαριού: πρέπει να χτίζεται καθημερινά, αλλιώς δεν έχει νόημα».
Μόλις τελείωσε το σχολείο, η Ορόρα σπούδασε σε Θεατρολογία στο Λονδίνο. Σταδιακά, η επιθυμία της να ανέβει στη σκηνή άρχισε να γίνεται μεγαλύτερη. Την τελική απόφαση την πήρε ύστερα από μια παράσταση που είδε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Εκείνο το βράδυ, έναν χρόνο πριν, είπε στον πατέρα της: «Μπαμπά, θέλω να γίνω ηθοποιός».

Έτσι για πρώτη φορά πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο στην Ελλάδα, παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις και προσπαθώντας να καταλάβει την ελληνική νοοτροπία, την οποία βρίσκει διαφορετική από τη δική της.

Αρχικά ο ηθοποιός προσπαθούσε να αποτρέψει την κόρη του από το να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Προσπαθούσα πολλά χρόνια να την αποτρέψω και την πήγαινα σε λαικές παραστάσεις προκειμένου να μην της αρέσουν», λέει ο ηθοποιός, ο οποίος πείστηκε πως η Ορόρα "σοβαρολογεί" έπειτα από πολύωρες συζητήσεις με τη μητέρα της. «Πήρα τις πληροφορίες μου, είδα και ένα βιντεάκι με την κόρη μου που τραγουδούσε. Περάσαμε αρκετά βράδια συζητώντας για την αρχαία τραγωδία και τότε η Ορόρα μού είπε κάτι που άρεσε πάρα πολύ: ότι η βία και η τρομοκρατία έχουν άμεση σχέση με τη βία που μπορεί να υπάρχει στην αρχαία τραγωδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου