Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Χριστίνα Λαμπίρη: Ετοιμάζει το δικό της site!



Το δικό της βήμα στο Διαδίκτυο ετοιμάζει η Χριστίνα Λαμπίρη. Η δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε λίγες ημέρες θα λειτουργήσει ένα site στο οποίο θα μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες με ανθρώπους που έχουν ανάγκη να εκφραστούν αναζητώντας τις αλήθειες και τις αξίες της ζωής. Η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο Διαδίκτυο. Τον τελευταίο καιρό είναι απορροφημένη με τη δημιουργία ενός portal, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με το lifestyle και το gossip, με τα οποία έχει ταυτιστεί εδώ και δέκα χρόνια μέσω της μεσημεριανής εκπομπής της στο Star....

Αυτό που ετοιμάζει θα είναι διαφορετικό από κάθε site και blog που έχουν φτιάξει συνάδελφοί της, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαρία Μπακοδήμου και τόσες άλλες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Espresso", η Χριστίνα έχει σχεδιάσει ένα site το οποίο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που σήμερα προβληματίζονται -με αφορμή την κρίση και όχι μόνο- και θέλουν να στραφούν μέσα τους, με σκοπό να γνωρίσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να γίνουν καλύτεροι.
Με άλλα λόγια, το site της θα είναι ένα "βήμα" για πραγματική εσωτερική αναζήτηση και όχι για… επιδερμικές και κουτσομπολίστικες συζητήσεις - κάτι που συμβαίνει στην πλειονότητα των ιστοτόπων του Διαδικτύου. «Η Χριστίνα έχει αφήσει οριστικά πίσω της το gossip και αυτό που την ενδιαφέρει πλέον είναι να κάνει πιο ψαγμένα πράγματα, είτε είναι στην τηλεόραση είτε στο Διαδίκτυο. Το site της θα είναι ένα πρώτο δείγμα από τα καινούργια πράγματα που ετοιμάζει και έχουν να κάνουν με την ουσιαστική πλευρά της ζωής», λέει στην "Espresso" άτομο από το στενό περιβάλλον της.
Προς το παρόν η Χριστίνα Λαμπίρη κρατάει μυστικό το όνομα του site και το μόνο που τη νοιάζει είναι να βγάλει προς τα έξω το νέο της project με τον πλέον σοβαρό και επαγγελματικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου