Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

E. Παπαβασιλείου: "Χωρίζει" από τη Ναταλία; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! (φωτογραφίες)




Η Έλενα Παπαβασιλείου, ίσως το πιο "hot" τηλεοπτικό πρόσωπο αυτή τη στιγμή όπως μπορείτε να δείτε κι από τις πιο σέξι πόζες της, είναι πολύ πιθανό να "εγκαταλείψει" σύντομα την Ναταλία Γερμανού και την παρέα της...
Αυτό θα συμβεί αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που τη θέλουν να φιγουράρει σε μία από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του Δημήτρη Κοντομηνά, για την ανάληψη δικής της εκπομπής...

Η όμορφη παρουσιάστρια που την φετινή χρονιά είναι στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού, ίσως πληροφορείται αυτή την εξέλιξη για πρώτη φορά μέσα από το site μας μιας και οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν πριν λίγες μέρες.
Μετά την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Νίκο Μουτσινά, τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη, η ξανθιά κοπέλα φιγουράρει μέσα στην λίστα για δική της εκπομπή που ακόμα όμως αναζητείται. Μέσα στα πλάνα του καναλιού είναι η Ναταλία Γερμανού με νέα μουσική εκπομπή.
Πιθανότατα το "Μέσα στην καλή χαρά" δε θα συνεχιστεί όχι λόγω χαμηλής τηλεθέασης αλλά για οικονομικούς λόγους. Η Ρούλα Κορομηλά και το υπόλοιπο επιτελείο της Κάντζας που ασχολείται με την ψυχαγωγία, στα τέλη Μαΐου θα γνωρίζουν τα νέα πρότζεκτ αλλά και τα πρόσωπα που θα κληθούν να είναι leader σ' αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου