Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Σοφία Καρβέλα: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με... σκισμένα ρούχα!



Όλα τα ρούχα της Σοφίας Καρβέλα στη νέα της δουλειά είναι... σκισμένα, έτσι ώστε να θυμίζουν την εμφάνιση ενός homeless, ή - αν προτιμάτε ελληνιστί - άστεγου! Τζιν και μπλουζάκια κατεστραμμένα και εξόχως αποκαλυπτικά...
 Η Σοφία Καρβέλα, όπως γράφει η Εσπρέσσο,  κάνει αθόρυβα αλλά πολύ αποτελεσματικά τη δουλειά της ως στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας στη Νέα Υόρκη, όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Απόδειξη αποτελεί το ότι ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της διεθνούς σόουμπιζ που έχει επιμεληθεί το ντύσιμό τους είναι η Ράνια και η Αν Χάθαγουει, ενώ τις στιλιστικές της υποδείξεις ακολούθησαν πολλοί ακόμα ξένοι καλλιτέχνες και όχι μόνο.


Οι συλλογές ρούχων της Σοφίας Καρβέλα χαρακτηρίζονται, σύμφωνα με την Espresso, από το πολύ προχωρημένο στιλ τους. Η ίδια έχει δηλώσει ότι πάντα αγαπούσε τα ρούχα - κουρέλια κι αυτό, όπως φαίνεται, είναι το μότο της ως σχεδιάστριας μόδας. Γεγονός που σημαίνει ότι στα γυναικεία ρούχα που φέρουν την υπογραφή της τα... σκισίματα έχουν την τιμητική τους, έτσι ώστε να δείχνουν κουρέλια.

Η συλλογή της με την ονομασία "Ηomeless" αποτελείται από κατεστραμμένα μπλουζάκια και τζιν, τα οποία πραγματικά είναι μοναδικά στο είδος τους και εκφράζουν τη δική της, πρωτοποριακή καλλιτεχνκή άποψη. Το ιδιαίτερο στοιχείο που χαρακτηρίζει τα "σκισμένα" της Σοφίας είναι ότι η κάθε γυναίκα που θα τα επιλέξει για να τα φορέσει μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να συνεχίσει κι εκείνη να τα ξηλώνει... Τα χρώματα που συνήθως κυριαρχούν στα μπλουζάκια της είναι το κόκκινο, το γκρι και το άσπρο, ενώ εκτός από τζιν μερικές φορές χρησιμοποιεί και μαύρα παντελόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου