Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Τραγωδία για γνωστό ζευγάρι ηθοποιών: Έχασαν την κόρη τους σε τροχαίο!



Τραγωδία για γνωστή θεατρική οικογένεια:  Η 28χρονη κόρη τους έφυγε από τη ζωή, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος το σύζυγό της, τη μητέρα της, τον πατέρα της, αλλά και τα ετεροθαλή αδέλφια της...

Τραγικό θάνατο βρήκε την περασμένη εβδομάδα η 28χρονη ηθοποιός Έλενα Μαρτίνου, αφήνοντας ορφανό το τριάμισι χρονών παιδί της. Η Έλενα Μαρτίνου ήταν κόρη της Τούλας Ζαχαριουδάκη -από το γάμο της με τον ηθοποιό Σώτο Μαρτίνο- η οποία χρόνια τώρα ασχολείται με το παιδικό θέατρο στεγάζοντας το θίασό της με την επωνυμία "Νέα Ονειροπόληση" στο θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη".
«Τι να σας πω τέτοιες ώρες; Ότι είμαι απαρηγόρητη...», ήταν η μόνη κουβέντα που κατάφερε να αρθρώσει η μητέρα της αδικοχαμένης ηθοποιού στην "Espresso". Η κηδεία της Έλενας έγινε στο νεκροταφείο των Γλυκών Νερών. Συντετριμμένοι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι συνόδευσαν την Έλενα στην τελευταία της κατοικία. «Τους τελευταίους δύο μήνες είχαμε χάσει την επαφή, παρ' ότι είμαστε δεμένα αδέλφια. Η Έλενα από τότε που χώρισαν οι γονείς της, πάνε πολλά χρόνια βέβαια, ζούσε με τη μητέρα της και εμείς με τον πατέρα μας. Ήταν καλλιτεχνική και ευαίσθητη φύση, αλλά έγραφε και πολύ καλούς στίχους», λέει ο αδελφός της Νίκος Μαρτίνος.
Η Έλενα Μαρτίνου ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, γεμάτο ζωή. Αγαπούσε πολύ το θέατρο και τη μουσική και τα υπηρετούσε με αγάπη. Τελευταία της εμφάνιση ήταν στην παράσταση της μητέρας της Τούλας Ζαχαριουδάκη, η οποία διασκεύασε και σκηνοθέτησε την κωμωδία του Αριστοφάνη "Ειρήνη" για παιδιά. Στη διανομή της παράσταση έπαιρνε μέρος και η Έλενα Μαρτίνου και ο ετεροθαλής αδελφός της Παντελής που επίσης ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου