Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ποιο διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε... εντελώς ξαφνικά;



Ειδικά εκείνος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της χώρας, με μεγάλη απήχηση σε όλη την υφήλιο! Το ξαφνικό γάμο του αποκαλύπτει το περιοδικό CIAO, τη στιγμή μάλιστα που ο... γαμπρός δίνει τη δική του μάχη αυτές τις μέρες!

Και αναφερόμαστε, βέβαια, στο μεγάλο παίκτη Δημήτρη Διαμαντίδη και τις μάχες του εναντίον του Ολυμπιακού στου τελικούς του μπάσκετ! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τα τελευταία τρία χρόνια δεν αποχωρίζεται στιγμή από το πλευρό του την αγαπημένη του Βερίνα Χιώτη. Η μελαχρινή καλλονή, η οποία σε πρόσφατη εμφάνισή της στο κλειστό του ΟΑΚΑ τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων, έδειξε να μη νιώθει αμηχανία, αφού πλέον είναι η κυρία Διαμαντίδη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao, το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά από τα media παρουσία μόνο στενών συγγενών του με πολιτικό γάμο. 
Η πανέμορφη ηθοποιός άλλαξε πρόσφατα το όνομά της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, αλλάζοντας το επίθετό της σε Διαμαντίδη. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες ζει τον έρωτά του κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι του γνωστού μπασκετμπολίστα στα βόρεια προάστια. Σε τηλεφωνική επικοινωνία όπου είχαμε με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αν και δεν αρνήθηκε την είδηση, παρ' όλα αυτά δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου