Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Γνωστής τραγουδιστής ζήτησε αναβολή από το στρατό λόγω... ψυχολογικών προβλημάτων!



Είναι στην πρώτη γραμμή της δισκογραφίας. Και αυτό πιστέψτε με το εννοούμε. Οι εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα ξεσηκώνουν και απογειώνουν το κέφι στο κατακόρυφο. Είναι στην λεγόμενη νέα γενιά των καλλιτεχνών που έχει προλάβει όμως να έχει χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις. Πριν λίγα 24ωρα ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης κάτω από άκρα μυστικότητα επισκέφτηκε στρατολογικό γραφείο στην οδό Κατεχάκη και ζήτησε να πάρει αναβολή στράτευσης με αιτιολογία Ι5.

Τι πάει να πει αυτό για όποιους και όποιες δε γνωρίζουν; Είναι μια κατηγορία στον στρατό που ανήκει σε όλα τα σώματα( ναυτικό-αεροπορία-πεζικό) και ο στρατεύσιμος μπορεί να υπηρετήσει λιγότερη θητεία ή και καθόλου. Ψυχολογικά προβλήματα και λόγοι υγείας μπορεί να σε βγάλουν εκτός από την θητεία σου και με το ανάλογο μέσο να πάρεις το χαρτί απόλυσης στο σπίτι σου μετά από ένα χρόνο.
Ο συμπαθής τραγουδιστής αφού μίλησε και συζήτησε για το τι ήθελε ακριβώς, πήρε το μήνυμα να περιμένει λίγες εβδομάδες να εξεταστεί το ζήτημά του από ειδική επιτροπή και να αποφασιστεί αν θα πάρει το χαρτί που ζήτησε προκειμένου να μην χάσει έδαφος στα επαγγελματικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου