Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ν. Ευαγγελάτος: Ποιος πολιτικός έγινε έξαλλος μαζί του; (φωτό)



Την ώρα που η αγωνία του ελληνικού λαού κορυφώνεται για την επόμενη μέρα και η αβεβαιότητα με την αγωνία να επιτείνονται για το μέλλον του τόπου, συνεχίζεται η μάχη των εντυπώσεων στα τηλεοπτικά παράθυρα. Σε μία από αυτές, ένας κορυφαίος πολιτικός φέρεται να έγινε έξαλλος με τον άνκορμαν του ΣΚΑΪ.

Μπουρλότο, σύμφωνα με την "Αξία", έγινε ο πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" κ. Πάνος Καμμένος με το Νίκο Ευαγγελάτο. Και αυτό διότι ο τελευταίος έβγαλε στο δελτίο εκπροσώπους της "Χρυσής Αυγής" πριν από αυτόν. Ο ίδιος ο κύριος Καμμένος ισχυρίζεται ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει βάσει της οποίας θα έβγαινε πρώτος ο πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων". Και αυτό στη λογική ότι το κόμμα του έχει μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από το κόμμα της "Χρυσής Αυγής".
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μη προσέλευση Καμμένου είχε ως αποτέλεσμα να παραταθεί η συνέντευξη των εκπροσώπων της "Χρυσής Αυγής". Η κίνηση Ευαγγελάτου προκάλεσε τις αντιδράσεις κάποιων εργαζόμενων στον ΣΚΑΪ και ειδικά αυτών που πρόσκεινται στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Οι αντιδράσεις αυτές περιορίστηκαν σε αναφορές σε ιστοσελίδες και blogs, αλλά δεν εκφράστηκαν στο εσωτερικό του σταθμού, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου