Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Eurovision 2012:Η πρώτη πρόβα της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision (σχόλια)



Σήμερα το πρωί ανέβηκε για πρώτη φόρα στη σκηνή της Eurovision η Ήβη Αδάμου όπου με το τραγούδι της "La la love" εκπροσωπεί την Κύπρο..Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν να δούνε την πρώτη πρόβα της Ήβης.Δημοσιογράφοι και Eurofans έδωσαν το παρόν για να δούνε την πρώτη πρόβα της Κύπρου,που έχει ξεχώρισε φέτος με το τραγούδι της και θεωρείτε από τα καλύτερα του φετινού διαγωνισμού....


Την Ήβη πλαισιώνουν στη σκηνή τέσσερις κοπέλες και ένας άντρας στα φωνητικά.Η χορογραφία της Ήβης είναι αρκετά ξεκάθαρη και εύκολη στην προβολή.Στη χορογραφία υπάρχουν κάποια εντυπωσιακά συκώματα.Η χορογραφία σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ από τα κοριτσάκια μικρής ηλικίας καθώς θα μπορέσουν εύκολα να μάθουν και κάποιες κινήσεις της.

Ίσως να το περιμέναμε την χορογραφία  λίγο πιο pop τύπου Brintey Spears.Το θετικό ήταν πως μετά το τέλος της πρόβας η Ήβη εισέπραξε δυνατό χειροκρότημα από τους Eurofans και δημοσιογράφους,αυτό σημαίνει πως η χορογραφία άρεσε..

Όλα δείχνουν πως η Ήβη θα περάσει εύκολα στον τελικό και θα διεκδικήσει και μια καλή θέση στον μεγάλο τελικό στις 26 Μαΐου.

Καλή επιτυχία στην Ήβη.Καλή επιτυχία στην Κύπρο..

Δείτε και πάλι την πρώτη πρόβα της Κύπρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου