Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

T. Κοντοστάβλος: Η Ελληνίδα που έχει τρελάνει τους Βρετανούς! (σέξι φωτό)



Η ελληνικής καταγωγής εκρηκτική τραγουδίστρια είναι, σύμφωνα με το ανδρικό βρετανικό περιοδικό FHM, το πιο σέξι θηλυκό στον πλανήτη! Υπάρχει κανείς που διαφωνεί βλέποντας μερικές από τις πιο καυτές πόζες της;

Μπορεί να λατρεύει την Ελλάδα και με την πρώτη ευκαιρία να την επισκέπτεται για να κάνει τις διακοπές της και για να δει τους συγγενείς της, όμως η Τουλίσα Κοντόσταβλος έχει κάνει τη Γηραιά Αλβιώνα να ασχολείται μαζί της. Ως τραγουδίστρια του χιπ χοπ αυγκροτήματος Ν-Dubz έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες, έχει πουλήσει πάνω από ένα εκκατομμύριο δίσκους, ενώ στην κορυφή των τσαρτ, κερδίζοντας καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga και ο Έμινεμ.
Δεν είναι όμως μόνο το ταλέντο της που την έχει κάνει διάσημη στη Βρετανία, είναι και η εμφάνισή της, που της χάρισε το βραβείο της πιο σέξι γυναίκας στον πλανήτη, σύμφωνα με τη λίστα της βρετανικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού FHM. Η Ελληνοβρετανίδα άφησε πίσω της τη σταρ της ποπ Ριάνα, τη χολιγουντιανή ηθοποιό Μέγκαν Φοξ, αλλά και την επίσης Ελληνίδα Γεωργία Σάλπα, η οποία βρέθηκε στην πέμπτη θέση του φετινού τοπ 100! Η τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor μονοπωλεί σε καθημερινή βάση το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου, ενώ οι παπαράτσι την κυνηγούν για να απαθανατίσουν κάθε στιγμή της καθημερινότητας της, «Αυτό το βραβείο θα το βάλω πάνω από το τζάκι για την υπόλοιπη ζωή μου», δήλωσε η ίδια, η οποία δεν παραλείπει με κάθε ευκαιρία να μιλά για την Ελλάδα. Μάλιστα αν και δεν είναι το τυπικό "κορίτσι του μπαμπά", η Τουλίσα χρωστά την αγάπη της για την πατρίδα και τη μουσική στον πατέρα της Πλάτωνα, που είναι τραγουδιστής και παραγωγός πολλών μουσικών πρότζεκτ.
Στα τέλη Μαρτίου κυκλοφόρησε πειρατικά στο διαδίκυο ένα ερωτικό βίντεο έξι λεπτών με πρωταγωνίστρια τη σέξι 24χρονη. Εναν μήνα αργότερα, η Τουλίσα είχε γίνει διάσημη στον κόσμο της σόουμπιζ και μπορούσε να χειριστεί από θέση ισχύος τα θέματα της καριέρας της. Έτσι, κυκλοφόρησε στην αγορά νέο βίντεοκλίπ και υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο στην τηλεόραση, καθώς συμφώνησε με την εταιρεία παραγωγής του X-Factor να παραμείνει για τρίτη σεζόν στην κριτική επιτροπή του σόου, αλλά με διπλάσιες αποδοχές από αυτές της προηγούμενης χρονιάς. Οι 500.000 λίρες του νέεου της συμβολαίου της έδωσαν μάλιστα τόσο μεγάλη χαρά που αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό της ένα ολοκαίνουργιο Audi Q7 αξίας 50.000 ευρώ.
Άλλωστε, η σέξι σταρ της Βρετανικής σκηνής δεν ανησυχεί για τις καταθέσεις του τραπεζικού της λογαριασμού αφού είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν κατά 100.000 λίρες έως το τέλος του χρόνου. Η Τουλίσα περιμένει να δικαιωθεί κατά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος - όπως υποστηρίζιε η ίδια έδωσε το σέξι βίντεο σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου