Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η εξομολόγηση της Έλενας για τον Τόνυ!



Μετά από αρκετό καιρό και έχοντας ακούσει πολλά, η Ελενα Παπαρίζου αποφασίζει να λύσει τη σιωπή της και να τα πει όλα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για τη σχέση της και τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη, αλλά και για τον πόλεμο εξωδίκων μεταξύ τους. Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο που την "εξομολόγησή" της αυτή επέλεξε να την κάνει στην τελευταία για τη σεζόν εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλο, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν πολύ καλά όταν ήταν κριτές στο "Dancing on ice".

Ετσι, στο αυριανό "Βράδυ" η Ελενα αναφέρεται στον χωρισμό της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι και στο παρελθόν (λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της) είχαν χωρίσει ξανά, αλλά μετά από μήνες αποφάσισαν να κάνουν μια νέα προσπάθεια και να μη χαραμίσουν τόσα χρόνια κοινής ζωής. Τελικά όμως, επήλθε ο οριστικός χωρισμός, κάτι που όπως δηλώνει στον Κωστόπουλο, τη στεναχώρησε πολύ.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά και για το πόσο δύσκολα πέρασε όταν έχασε τον πατέρα της, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει ακόμα και στις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, ότι παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια και κάνει κατάχρηση αλκοόλ, ξεκαθαρίζοντας ότι «πίνω όπως όλος ο κόσμος»! Στο αυριανό "Βράδυ" η Ελενα μιλά και για τη συμμετοχή της στο "Dancing on ice" ως μέλος της κριτικής επιτροπής, ενώ λέει και γιατί πιστεύει ότι δεν την ψήφισαν να παραμείνει ως διαγωνιζόμενη στο σουηδικό "Let’s dance".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου