Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Γράφει η Ελεονόρα Μελέτη:Αντίο Καλέ μας Άνθρωπε.


Ένα όνομα συνυφασμένο με την αξιοπρέπεια, το ταλέντο , την ταπεινότητα και τον σεβασμό έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας ωστόσο πίσω του σε όλους εμάς μία τεράστια κληρονομιά.

Ένας καλός άνθρωπος, που αγαπήθηκε όσο λίγοι, θαυμάστηκε από όλους και κατάφερε να κάνει την παρουσία του επιβλητική και διαχρονική μόνο μέσα από τη δουλειά του.

Ένα ταλέντο που γεννήθηκε και δεν «σπουδάστηκε» απλά ανακαλύφθηκε και καλλιεργήθηκε μέσα από τη σκληρή δουλειά και το μεράκι....


Ένας Έλληνας με τον οποίο ταυτιστήκαμε, γελάσαμε, χαρήκαμε, συγκινηθήκαμε όλοι.

Ένας ηθοποιός που είχε τον σεβασμό του κόσμου, αλλά και τον συνεργατών του γιατί και εκείνος ήξερε να σέβεται τόσο το κοινό όσο και το σινάφι του, ενώ γνώριζε πως να στηρίζει και το νέα αίμα της υποκριτικής τέχνης.

Ένας οικογενειάρχης που πάλεψε σκληρά στη ζωή του, δημιούργησε μία όμορφη οικογένεια, και κατάφερε να βρει αυτό που θεωρούσε σημαντικό στη ζωή και στον προορισμό του ανθρώπου: μία και μοναδική σύντροφο.

Ο Θανάσης Βέγγος, ήταν και θα παραμείνει ένα σπάνιο υπόδειγμα καλλιέργειας και παιδείας, από το οποίο πρέπει να μ μάθουμε όλοι. Μας χάρισε γέλιο, άπειρες ξεκαρδιστικές ατάκες, αμέτρητες ταινίες, αν και ο ίδιος παρέμεινε ένας και μοναδικός.

QUEEN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου