Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Χολίδης -Νομικού:Ρωμαντική βολτά στην Βουλιαγμένη


Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πλέον. Αν και το διάσημο ζευγάρι δεν έχει παραδεχτεί ακόμα επίσημα τη σχέση του, η σχέση τους μετράει ήδη τέσσερις μήνες και ξέκινησε στα παρασκήνια του μουσικού show του Mega. Άνθρωποι διακριτικοί και οι δυο, επιθυμούν να ασχολούνται τα Μέσα μόνο με τη δουλειά τους και όχι με την προσωπική τους ζωή, με αποτέλεσμα να μην έχουν κάνει ακόμα κάποια επίσημη δημόσια κοινή εμφάνιση. Πολλοί όμως έχουν δει την πρώην Σταρ Ελλάς να βγαίνει από το σπίτι του 32χρονου τραγουδιστή στη Γλυφάδα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής η Δούκισσα όχι μόνο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της, αλλά κάθισε στο πρώτο κεντρικό τραπέζι μαζί με τους στενούς φίλους του!


Λίγες μέρες πριν, το ζευγάρι είχε θεαθεί να κάνει έναν νυχτερινό περίπατο στην περιοχή της Βουλιαγμένης. "Ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν ο Χρήστος και η Δούκισσα εμφανίστηκαν στο Waffle's House" λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Yupi. "Ήταν μια ήσυχη βραδιά, δεν είχε πολύ κόσμο στο συγκεκριμένο σημείο, αν και είναι γνωστό στέκι των νεαρών κατοίκων της περιοχής". "Αγόρασαν παγωτό- αν είδα καλά- και έφυγαν περπατώντας αγκαλιασμένοι. Έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ξέγνοιαστοι".

Αυτή την περίοδο ο Χρήστος Χολίδης τραγουδάει στο Romeo, ενώ η Δούκισσα Nομικού έχει επιστρέψει στο μόντελινγκ και περιμένει το πράσινο φως από το Mega για τον δεύτερο κύκλο του Just The Two Of Us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου