Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Γυμνη στην σκηνη η Αγγελικη Δαλιάνη!





Ολόγυμνη εμφανίζεται επάνω στην σκηνή η Αγγελική Δαλιάνη, γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Μαρία η Άσχημη». Είδατε; Ηταν να μην πάρει φόρα και βγάλει τα γυαλιά και τα σιδεράκια. Τώρα, η Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι, ξεδιπλώνει όλο της το υποκριτικό ταλέντο επί σκηνής, απλά χωρίς απολύτως καμία... ενδυμασία!.........

Στην αρχή της σκηνής, η Αγγελική εμφανίζεται με μια μπλε μπουρνουζοπετσέτα, ενώ λίγο μετά, στην συνέχεια της παράστασης, ο σύζυγός της, της βγάζει εντελώς την πετσέτα! Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο Μάνος Παπαγιάννης δήλωσε πως όχι μόνο δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά καμαρώνει κιόλας. «Σοβαρά, εγώ καμαρώνω με την Αγγελική, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τέτοιου είδους ιστορίες». Μάλιστα, όπως είπε δεν θα είχε κανένα θέμα να της βγάλει ακόμη και άλλος άντρας την… πετσέτα. Μωρε μπράβο...  

Το ίδιο δηλώνει και η ίδια η Μαρία – ε συγγνώμη η Αγγελική – η οποία γελάει στο άκουσμα ότι δήθεν θα έκανε σκηνή στον άντρα της εάν εκείνος είχε γυμνές σκηνές στο έργο του χωρίς να συμμετέχει εκείνη. Το απόλυτα… προοδευτικό ζευγάρι της σουμπιζ έχει ξεπεράσει κάθε ταμπού και δηλώνει ότι το μόνο του πρόβλημα αυτήν την περίοδο είναι να έχουν… δουλειά. Οι δυο τους, εκτός των άλλων, μίλησαν και για την οικονομική κρίση και το πόσο πολύ έχει «χτυπήσει» τον χώρο τους.   

«Διατηρούμε κι οι δυο το δικαίωμα να σχολιάζουμε τη δουλειά του άλλου, χωρίς εγωϊσμούς»,δήλωσε η Αγγελική, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης ανέφερε«Είναι δυνατόν, κάποιος πρέπει να φέρνει λεφτά!      

Μέσα σε αυτό το κλίμα εντάσσονται και άλλες δηλώσεις των ηθοποιών που αναφέρονται στις δυσκολίες που περνά ο χώρος τους. «Δεν είναι καθόλου καλή περίοδος για τα τηλεοπτικά κι αυτό είναι πια γνωστό. Στεναχωριέμαι, γιατί πολύς κόσμος μένει χωρίς δουλειά», δήλωσε η Βάσια Παναγοπούλου, ενώ η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για την επιλογή της να εργαστεί στην Κύπρο. «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να κατηγορούμε κάποιους που πηγαίνουν να δουλέψουν στην Κύπρο. Είτε εδώ, είτε στην Κύπρο, αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει για εμένα είναι το ίδιο πράγμα».

NEWS PIPER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου