Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

N. Kidman Vs I.Shayk: Ποια είναι η πιο sexy;



Το κορίτσι του Cristiano Ronaldo,  η  Irina Shayk  φαίνεται πως κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από την εξίσου κούκλα  Nicole Kidman, κατά την προσέλευσή τους σε ένα κινηματογραφικό event  στη Νεα Υόρκη.
Οι δύο γυναίκες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης: Η μια με το αγαλματένιο κορμί της, με το πρόσωπό της να λάμπει και φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Η άλλη με ένα μπεζ μίνι φόρεμα να δείχνει τα μακριά  πόδια της.

Η Nicole Kidman  είναι σίγουρα μια από τις κλασικά όμορφες ηθοποιούς της γενιάς μας. Η 44χρονη ηθοποιός έφθασε στην εκδήλωση με ένα κομψό φόρεμα Elie Saab  και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με τον άντρα της Keith Urban.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Daily Mail,   η Nicole σχεδόν επισκιάστηκε από το μοντέλο από τη Ρωσία Irina Shayk , η οποία  κολλημένη στους συνήθεις στιλιστικούς της κανόνες έφθασε στην εκδήλωση φορώντας ένα φόρεμα που ήταν κάτι λιγότερο από... μίνι.
Το  25χρονο μοντέλο,   σίγουρα προκάλεσε σάλο όπως πόζαρε για τους φωτογράφους με το ντύσιμό της,  το οποίο είχε τολμηρά κοψίματα μπροστά και πίσω και αναδείκνυε τα μακριά γυμνασμένα της πόδια.
Μάλιστα, έδειχνε τόσο μαυρισμένη,  που όλη θα σκέφτηκαν ότι το σοκολατένιο χρώμα της οφείλεται  στις πρόσφατες διακοπές της   στην Πορτογαλία,  με τον ποδοσφαιριστή φίλο της Cristiano Ronaldo.
Δείτε κι εσείς τις φωτογραφίες και... ψηφίστε Nicole  ή Irina;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου