Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Νάντια Μπουλέ Τα παραπανίσια κιλά και τα θαλάσσια σπορ στην Πάρο

Μία εβδομάδα ήταν αρκετή για την παρουσιάστρια για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.



Από το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2011, μετά το τέλος της εκπομπής Ellate, η 26άχρονη παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, ύστερα από μια σεζόν με πολλές υποχρεώσεις, αφού παρουσίασε το Top Chef, έκανε εμφανίσεις στο Half Note με το Τρίφωνο, συμμετείχε στην παράσταση στο Badminton, για το αφιέρωμα στη ζωή του Δαλιανίδη, και για τρεις μήνες χόρευε κάθε εβδομάδα στο πλατό του «DWTS». Το πρωί του Σαββάτου, 30 Ιουλίου, η Νάντια αναχώρησε από το σπίτι της στην Παλλήνη, και με το φουσκωτό σκάφος φιλικής παρέας ξεκίνησαν τις διακοπές τους.....
Ο πρώτος τους σταθμός ήταν η Σκιάθος, ακολούθησε η Πάρος, όπου στην παραλία της Πούντας η Νάντια δοκίμασε τις ικανότητές της στο ski και σε άλλα water sports, με ανθρώπους του περιβάλλοντός της να αναφέρουν ότι «προσπάθησε πολύ, αλλά δεν είναι το δυνατότερό της σημείο». Οι διακοπές της ολοκληρώθηκαν με το ταξίδι τους στη Μήλο, όπου η Νάντια απόλαυσε τα καταγάλανα νερά του νησιού. Μάλιστα, από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ανέβασε σχετική φωτογραφία.

«Η Νάντια διασκέδασε και ξεκουράστηκε πολύ» λέει στο PEOPLE φίλος της παρουσιάστριας και συνεχίζει: «Έφαγε αρκετά και, μάλιστα, πήρε τρία κιλά –όπως ανέφερε και η ίδια το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της–, αφού έτρωγε καθημερινά πολλά παγωτά. Το μόνο της άγχος ήταν να μην καεί από τον ήλιο! Γι’ αυτό έβαζε αντηλιακό με δείκτη προστασίας «50»! Άλλωστε, όταν επέστρεψε στην εκπομπή, όλοι της είπαν «Δεν μαύρισες καθόλου!». Φανερά ανανεωμένη, το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου, η Νάντια καλημέρισε τους τηλεθεατές με πολλή χαρά και ένα πλατύ χαμόγελο. Μάλιστα, σε διάλειμμα της εκπομπής ανέφερε σε συνεργάτη της: «Φέτος, χάρηκα πολύ τις διακοπές μου!».

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου