Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Νέα sexy κορίτσια με απίστευτη φωνή!!

Για πολλά χρόνια μονοπωλούσαν τα μέσα η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή.Μήπως της έχουμε ξεχάσει;Μάλλον.Νέα πανέμορφα κορίτσια ήρθαν και εκτόπισα της δύο star.Κορίτσια που συνδυάζουν και φωνή και εμφάνιση,κορίτσια που με κάθε τους video clip κάνουν το αντρικό κοινό να παραλύει.Ας της θαυμάσουμε!!



Δεν θα μπορούσε να μην είναι στην λίστα αυτή η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.Τι να πει κανείς γι΄ αυτό το κορίτσι,σε κάθε της εμφάνιση τραβάει πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.Ακόμα και μέσα από τα τραγούδια της δεν ξέχνα να μας θυμίζει πως "Το χει"











Η Κρυσταλία από τους Otherview,ένα υπέροχο πλάσμα τρομαχτικά όμορφο και με πολύ ωραία φωνή.Η στιλιστικές της επιλογές πάντα μας απασχολούν.Μέσα από το τελευταίο της video clip μας έδειξε τον sexy ευατό της κάτι που ξετρέλανε το αντρικό κοινό.




Μέσα σ' αυτήν την λίστα ανήκει και ένα κορίτσι με chocolato χρώμα.Η Ναυσικά από τους Rec είναι η απόλυτη μεσογειακή Ελληνίδα.Μελαχρινή με απίστευτα μάτια έχει κλέψει όλες της ανδρικές καρδιές....



Συνεχίζουμε με την πολύ εκκεντρική και ιδιαίτερη Μελίνα από τους Vegas.Ένα πολύ διαφορετικό κορίτσι,με πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις,με ιδιαίτερη ομορφιά.Η Μελίνα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη και είναι απίστευτη στα live.





Κλείνουμε με μια μαύρη γαζέλα που μας έχει ξετρελάνει.Είναι η Shaya που είχαμε γνωρίσει από της hi 5.Πλέον ακολουθεί σόλο καριέρα και έχει αγαπηθεί πολύ.

Και κάπου εδώ η λίστα τελειώνει..

Tv Story

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου