Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ρομαντικό δείπνο Σρόϊτερ-Σπανού



Μες τα μέλια είναι η Ελισάβετ Σπανού με τον Αντώνη Σρόιτερ. Το ζευγάρι ζει τον έρωτα του και όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά κάνει και δημόσιες εμφανίσεις σε πολύ in στέκια της Αθήνας. Έτσι και χθες το βράδυ, δημοσιογράφος και τραγουδίστρια εθεάθησαν σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια σούσι της Αθήνας, αφού σύμφωνα με τη γνωστή ρήση, ο έρωτας περνά από το στομάχι!
Παρόλο που στο συγκεκριμένο εστιατόριο δεν έπεφτε καρφίτσα και όλοι τους κοιτούσαν με εμφανή περιέργεια, Αντώνης Σρόϊτερ και Ελισάβετ Σπανού δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα...

Αφήστε τα βλέμματα και τα τρυφερά χαμόγελα που αντάλλαζαν μεταξύ τους. Η γλώσσα του σώματος κυριαρχούσε και μαρτυρούσε πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
Μάλιστα ο δημοσιογράφος, ψιθύριζε τρυφερά λόγια στο αυτί της Ελισάβετ, με την τραγουδίστρια ν΄ανταποδίδει με κοιτάγματα όλο νόημα και να χαμογελά πονηρά.
Οι δυο τους απέφυγαν να φιληθούν δημόσια, ενώ εντύπωση έκανε το κινητό της τραγουδίστριας που δεν σταμάτησε να χτυπά! Όση ώρα το σήκωνε και μιλούσε, ο Σρόϊτερ την παρατηρούσε και περίμενε υπομονετικά να τελειώσει χωρίς να ενοχλείται ιδιαίτερα.
Οι δυο τους έμειναν αρκετή ώρα στο εστιατόριο και τίποτα δεν τους χάλασε τη ρομαντική διάθεση. Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου